28/1/2014
www.musiccorner.gr

Ο Γιώργος Περρής, ο πιο νεαρός «διεθνής» έλληνας τραγουδιστής, έκανε άλλη μία πετυχημένη εμφάνιση εκτός συνόρων, αυτή την φορά στο θρυλικό Lincoln Center της Νέας Υόρκης!

Η συναυλία που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες ήταν sold-out -παρόλο που πρόκειται για το ντεμπούτο του καλλιτέχνη στην Νέα Υόρκη-, με σκοπό την παρουσίαση του καινούργιου αγγλόφωνου δίσκου του με τίτλο Picture This” που θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη.

Το ρεπερτόριό του ιδιαίτερα ταλαντούχου νεαρού καλλιτέχνη -ο οποίος έχει ήδη κάνει σειρά συναυλιών τα 2-3 τελευταία χρόνια στο εξωτερικό- αποτελείτο τόσο από ελληνικά και αγγλικά τραγούδια, όσο και από γαλλικά που βρίσκονται στη μέχρι στιγμής δισκογραφία του. Το κοινό όρθιο στο τέλος της συναυλίας καταχειροκρότησε τον Γιώργο, ο οποίος ανταπέδωσε βγαίνοντας στη σκηνή άλλες τρεις φορές!

perris_2014_02

Η παράσταση ηχογραφήθηκε και μαγνητοσκοπήθηκε προκειμένου σύντομα να προβληθεί στα δίκτυα Comcast, Ovation TV και PBS στις ΗΠΑ και τον Καναδά, ενώ λίγο αργότερα πρόκειται να κυκλοφορήσει σε DVD.

Την συναυλία παρουσίασε το Horatio Alger Association of Distinguished Americans, ένας φιλανθρωπικός οργανισμός τον οποίο στηρίζει ο Γιώργος. Ο οργανισμός αυτός προσφέρει υποτροφίες σε παιδιά που προέρχονται από δύσκολα παιδικά χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here