23/12/2010
Γράφει η Ελένη Λαμπράκη
Φωτογράφηση: Γρηγόρης Θανόπουλος
www.musiccorner.gr

Διπλά χαρούμενη ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το απόγευμα της Τρίτης αφού παρέλαβε ταυτόχρονα έναν χρυσό και έναν πλατινένιο δίσκο! Χρυσό το ολοκαίνουριο της album «Έξοδος 2» και πλατινένιο το πρώτο της album «Έλα»! Και το γιόρτασε με τον ομορφότερο τρόπο τραγουδώντας με τους πολυάριθμους θαυμαστές της που είχαν συγκεντρωθεί στο κατάστημα Metropolis στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens για να την στηρίξουν για άλλη μια φορά.

Ο κόσμος είχε ξεκινήσει να συγκεντρώνεται από τις 7 έξω από τα Metropolis. Τόσο fans της Ελεωνόρας όσο και απλοί περαστικοί που έκαναν τα ψώνια τους και είχαν σταματήσει έξω από το κατάστημα για να την ακούσουν να τραγουδάει έστω και στην πρόβα. Λίγη ώρα αργότερα η Κατερίνα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Δημ. Σχέσεων της ΕΜΙ, πήρε το μικρόφωνο και καλωσόρισε τον κόσμο. Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα video αφιέρωμα στην Ελεωνόρα που ξεκίνησε από τις πρώτες της εμφανίσεις στις παιδικές εκπομπές του πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη, συνεχίστηκε με τη μουσική της διαδρομή αυτά τα χρόνια και τις πολυάριθμες σπουδαίες συνεργασίες της και έφτασε μέχρι σήμερα στο νέο, χρυσό της δίσκο και τις εμφανίσεις της στο Σταυρό του Νότου.

Αμέσως μετά το μικρόφωνο παρέλαβε η κυρία Μαργαρίτα Μάτσα, διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMI, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελεωνόρα και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και τους υποστηρικτές αυτών των δύο δίσκων. Η ίδια η τραγουδίστρια με τη σειρά της ευχαρίστησε όλους όσους την έχουν στηρίξει στην προσπάθεια της (αλλά και όσους βρέθηκαν απέναντι της), τους καλλιτέχνες που την τίμησαν με τη συνεργασία τους, την Μαργαρίτα Μάτσα και την Κατερίνα Παπαδοπούλου που είναι πάντα κοντά της και φυσικά τον κόσμο που είναι παρών σε ό,τι κάνει.

Είχε έρθει η ώρα της απονομής και η Ελεωνόρα παρέλαβε τις δύο τιμητικές πλακέτες για τους δίσκους της ενώ η κυρία Μάτσα κάλεσε έναν – έναν και τους υπόλοιπους συντελεστές για να παραλάβουν τις δικές τους: τη Sunny Μπαλτζή, τον Άγγελο Παπαδόπουλο εκ μέρους του Λάκη Παπαδόπουλου, το Δημήτρη Φάκο, την Όλγα Βλαχοπούλου, τον Τρύφωνα Κουτσουρέλη, το Χρήστος Soumka, τη Λίνα Δημοπούλου, το Βασίλη Γαβριηλίδη, το Βασίλη Μπαμπούνη, το Νίκο Μωραΐτη, τον Αχιλλέα Διαμαντή και τον Πάνο Μουζουράκη. Κάλεσε επίσης τον παραγωγό του «Έξοδος 2» Νεκτάριο Κόκκινο, τους δημοσιογράφους Έφη Γαλώνη και Γιώργο Γιαννόπουλο από το σταθμό Δίεση, τον κύριο Λαδά από το Σταυρό του Νότου και την κυρία Μάγκου από τα Metropolis.

Και το party ξεκίνησε καθώς η Ελεωνόρα πήρε το μικρόφωνο και μαζί με την ορχήστρα της μας παρουσίασε ένα υπέροχο πρόγραμμα! Ξεκίνησε με το «Όταν πέφτει το βράδυ» και συνέχισε με άλλα αγαπημένα κομμάτια όπως τα «Μικρά Βεγγαλικά», το «Έλα» το οποίο τραγούδησε μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη, το «Αν» και τα πιο πρόσφατα «Αττική Οδό» και «Η αγάπη αργεί», καθώς και πολλά άλλα. Εμφανώς χαρούμενη και με το απίστευτο κέφι της διασκέδασε τον κόσμο που τραγουδούσε και χειροκροτούσε ενθουσιασμένος. Ανάμεσα στο κοινό, πολύ διακριτικοί ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Ισιδώρα Σιδέρη, ήταν δίπλα στην κόρη τους σε αυτή την σημαντική στιγμή της. Ευχόμαστε στην Ελεωνόρα καλή επιτυχία και πολλούς ακόμα χρυσούς και πλατινένιους δίσκους γιατί πραγματικά το αξίζει!

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες από το event

 

 
 
 

 

 ***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπραβο στην Ελεονωρα αν και ειναι λιγο θλιβερο να θεωρει κανεις εμπορικα επιτυχημενους, δισκους που πουλησαν 6.000 και 12.000 κομματια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here