1/12/2011
www.musiccorner.gr

Με … συνένοχους (Special Guest) την Κατερίνα Τσάβαλου και τον Αλέξανδρο Τιτκώβ!

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

Ένα συγκρότημα που υπόσχεται να αλλάξει το μουσικό κατεστημένο!

Εφτά ταλαντούχοι και … ασυγκράτητοι μουσικοί! Ένα νέο single αλλιώτικό από τ’ άλλα…!

Και η σκηνή του Socialista ηλεκτρίζεται!

Οι KollektivA κάνουν κατάληψη στην σκηνή του Socialista για να τραγουδήσουν δυνατά και με πάθος το νέο τους digital single «Αγάπη είναι να μένεις», το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί, σε μουσική των Kollektiva και στίχους του Φάνη Μαργαρώνη, με την συμμετοχή της μοναδικής Κατερίνας Τσάβαλου, αλλά και του Αλέξανδρου Τιτκώβ.

Με μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό τους και έντονη παρουσία στην ελληνική ροκ μουσική σκηνή, οι KollektivA επιστρέφουν δυναμικά με ένα τρυφερό τραγούδι, το οποίο έχει ήδη γίνει το «soundtrack» του φθινοπώρου. Ένα τραγούδι, που μιλά για την αξία του να πολεμάς για την αγάπη, ξεπερνώντας εγωισμούς και υπερνικώντας διαφορές και εμπόδια γιατί ΘΕΛΕΙΣ να είσαι εκεί.

Βάλε στο ράδιο τραγούδια ερωτικά
ασ’ τα να παίζουνε για μας στα σκοτεινά
για όσα δίπλα μου ακόμα υπομένεις
ασ’ τα να παίζουνε, αγάπη είναι να μένεις

Η Κατερίνα Τσάβαλου «δένει» ιδανικά με τους KollektivA, χαρίζοντας με την ιδιαίτερη ερμηνεία της στο τραγούδι, τη γυναικεία ροκ του πλευρά.

Ο Αλέξανδρος Τιτκώβ, από την άλλη, με αρκετά βραβεία standup comedy στα χέρια του, μοιράζεται με το κοινό τα… «προσωπικά» του και «τα σπάει», χαρίζοντας γέλιο και δίνοντας ένα ακόμα πιο ξεκαρδιστικό τόνο στην βραδιά.

Ρυθμός, ένταση, groove, παλμός, σπουδαίες ερμηνείες και … εκρηκτική ενέργεια σε μια ζωντανή παράσταση με πολλές εκπλήξεις, με νέες δημιουργίες αλλά και αγαπημένες μελωδίες, πάντα όμως με τη διαφορετική ματιά των KollektivA!

Kollektiva! Μια ιδέα που εξαπλώνεται … Μια ιδέα που παρασύρει…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here