5/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Συναντήσαμε τυχαία τον Κώστα Μπίγαλη στην Αρχιτεκτονική, όπου είχε πάει ν’ ακούσει τους Satisfy με τη Χρυσώ Σταματοπούλου και τη Μαρία Θεοδότου, και βρήκαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο για τη νέα του δουλειά και τα σχέδιά του.

Ο Κώστας Μπίγαλης, κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Ζήσε», από τη Mellon Music, μια μικρή ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία. Το άλμπουμ αυτό ο ίδιος ο καλλιτέχνης το θεωρεί το καλύτερο, ίσως, της μέχρι τώρα πολυετούς καριέρας του. «Θα το ακούσετε και θα καταλάβετε», μας είπε χαρακτηριστικά!

Ο Κώστας Μπίγαλης με τον Βαγγέλη Νινίκα...

Λόγω της επιλογής του Κώστα να κυκλοφορήσει τη νέα του δουλειά από μια ανεξάρτητη εταιρεία, με περιορισμένα περιθώρια διαφήμισης και προώθησης, η κυκλοφορία δεν έχει γίνει ακόμα ευρέως γνωστή, αλλά οι πωλήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο, καθώς οι θαυμαστές του το διαδίδουν «από στόμα σε στόμα».

Εκτός από το νέο του άλμπουμ, ο Κώστας Μπίγαλης ετοιμάζει ένα project που θα φέρει ανατροπή στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας. Μαζί με τον Βαγγέλη Νινίκα, με τον οποίο ήταν στην Αρχιτεκτονική, ετοιμάζουν ένα συγκρότημα – έκπληξη! Στόχος του γκρουπ, στο οποίο θα συμμετέχει ο Μπίγαλης και η Πωλίνα ως lead singers, θα είναι μια μουσική αναδρομή στις δεκαετίες του ’80 και του ’90, με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, αλλά και επιλογές πιο σύγχρονων τραγουδιών. Το project βρίσκεται ακόμα σε φάση σχεδιασμού και αναζήτησης μουσικών και τραγουδιστών, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Πωλίνα

Ο Κώστας και ο Βαγγέλης, βολιδοσκοπούν κι άλλα ονόματα του χώρου και αναμένουν απαντήσεις. Αφού οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές, θα προχωρήσουν στη διαμόρφωση του προγράμματος, ενώ το σχήμα που θα προκύψει δεν θα έχει «σταθερή» βάση αλλά θα κινείται σε όλη την Ελλάδα…

Ακόμα και το όνομα του συγκροτήματος δεν έχει αποφασισθεί ακόμα… Το MusicCorner.gr θα σας ενημερώνει για ότι νεώτερο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here