20/5/2010
www.musiccorner.gr

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Γιώργου Μαζωνάκη ξεκίνησε από την Πάτρα από το Αρείων Live, όπου πραγματοποίησε δύο θριαμβευτικές εμφανίσεις την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Μαΐου, αφού πλήθος κόσμου δεν κατάφερε να μπει στον χώρο και να απολαύσει τον αγαπημένο καλλιτέχνη του. Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 18 Ιουλίου.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φέτος έκανε πράξη με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκινώντας από  τη  Θεσσαλονίκη (ΠΥΛΗ) και μετά στην Αθήνα  (ANODOS STAGE) μια καινούργια πρόταση. Ένα  Live που συνδυάζει το δυνατό Clubbing με την παραδοσιακή  διασκέδαση.

Ο  Γιώργος Μαζωνάκης με τους συνεργάτες του μεταφέρει  στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας το δυναμισμό αυτού του project στις πόλεις που θα εμφανιστεί. Dj, χορευτές, η μπάντα με την ενορχηστρωτική διεύθυνση του Γιάννη Λιονάκη,  στο τραγούδι η Άννα Τζαφέρη, ο Τηλέμαχος Ζέης. Η παρέα συμπληρώνεται με τον Νικηφόρο, γνώριμο μας από το φετινό X factor.

O Κωνσταντίνος Ρήγος έχει την επιμέλεια του concept και ο Γιώργος Τέλλος τους φωτισμούς.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο πιο δυναμικό live, κυριολεκτικά εκπληκτικός, δίνει το δικό του ξεχωριστό χρώμα αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένες εμφανίσεις  στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Σταθμοί περιοδείας:
Παρασκευή 28 & Σάββατο 29 Μαΐου : Κοζάνη – Daluz
Σάββατο 5 Ιουνίου : Βέροια – Summer Μορφές Live
Σάββατο 12 Ιουνίου : Ξάνθη – Romeo

* Οι ημερομηνίες ανανεώνονται συνεχώς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here