15/12/2010
Φωτογράφηση: Nikos Zotos
www.musiccorner.gr

Στο κατάμεστο METROPOLIS live stage της οδού Πανεπιστημίου έγινε το βράδυ της Δευτέρας 13/12 η απονομή του διπλά πλατινένιου album της Πέγκυς Ζήνα «Ευαίσθητη ή λογική».

Από νωρίς, οι εκατοντάδες φίλοι της Πέγκυς πήραν θέση για να απολαύσουν την αγαπημένη τους καλλιτέχνιδα. Η Πέγκυ, αφού παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τη διευθύνουσα σύμβουλο της ΕΜΙ Μαργαρίτα Μάτσα, μαζί με το Γιάννη Χριστοδουλόπουλο και την Ελεάνα Βραχάλη, που της χάρισαν 10 καταπληκτικά τραγούδια, κάλεσαν στη σκηνή τον μοναδικό Δημήτρη Μητροπάνο, με τον οποίο η Πέγκυ συναντήθηκε και μουσικά στο album με το ντουέτο «Δε γλυτώνω».

Στη συνέχεια η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε ζωντανά αρκετά τραγούδια από το νέο της cd, ανάμεσά τους και το ντουέτο «Δε γλυτώνω» μαζί με το Δημήτρη Μητροπάνο, καθώς και το τραγούδι «Αν με δεις να κλαίω» με το Γιάννη Χριστοδουλόπουλο στο πιάνο και την Ελεάνα Βραχάλη μαζί της πάνω στη σκηνή.

 Δυνατή παρουσία είχε το fan club  της Πέγκυς Ζήνα με ομοιόμορφες μπλούζες με στίχους από το δίσκο της! Μία τέτοια μπλούζα φόρεσε και η τραγουδίστρια και τραγούδησε και χόρεψε μαζί με το fan club της την μεγάλη επιτυχία του δίσκου, «Ρώτησα».

Εκτός από τον Δημήτρη Μητροπάνο, το παρόν έδωσαν ο κ. Μάκης Μάτσας, ο Γιώργος Μάρκου (γενικός διευθυντής των Metropolis), ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Μάκης Πουνέντης, ο Ηλίας Μαροσούλης, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Καίτη Κωνσταντίνου, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Νίκος Μουρατίδης, ο Δημήτρης Κοντόπουλος , ο Νίκος Μίχας,  το Τριημιτόνιο, ο Λούκας, ο Άκης Δείξιμος και πολλοί άλλοι…!

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες από τη πρεμιέρα

 

 ***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here