21/12/2010
Γράφει η Γεωργία Τσάκωνα
Φωτογράφηση: Music Corner
www.musiccorner.gr

Είναι Παρασκευή βράδυ (17/12) και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Gazoo και τους Onirama με νεοσύστατο σχήμα που έκανε πρεμιέρα μόλις την προηγούμενη βδομάδα!  Σε ένα καινούργιο χώρο στην Πειραιώς που τον χαρακτηρίζει η προσιτή πολυτέλεια οι Ονιράμα, ο Μύρωνας Στρατής, η Shaya και ο Mark Angelo βρήκαν τη νέα τους στέγη δημιουργώντας ένα «καυτό» στέκι για την νυχτερινές μας εξορμήσεις!

Πριν 3 χρόνια περίπου οι Ονιράμα κατάφεραν και άλλαξαν σελίδα στο νυχτερινό τρόπο διασκέδασης και ακόμα και σήμερα αφήνουν το ηχηρό στίγμα τους αλλάζοντας τις βραδιές μας! Το κοινό υποδέχτηκαν όλοι οι πρωταγωνιστές του σχήματος λίγο μετά τις 12.30 με το «I Gotta Feeling» των The Black Eyed Peas προϊδεάζοντας μας για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Νέα και παλαιά τραγούδια, ελληνικά και ξένα, έντεχνα και ποπ, ροκ και μπαλάντες, διασκευασμένα ή μη, ξεσήκωναν το κοινό κάνοντας μας να χορεύουμε ξέφρενα και να τους συνοδεύουμε σε κάθε στίχο! Το «γυριστρούλα» και το «let me entertain you» ήταν κάποια από τα κομμάτια που «ανέβαζαν» ολοένα το θερμόμετρο…

Ο Μύρωνας Στρατής και η μπάντα του παίρνουν στη συνέχεια θέσεις μπροστά στα μικρόφωνα και τα όργανα. Το show αρχίζει, ένας καλλιτέχνης που όσο σεμνός είναι εκτός σκηνής, τόσο έντονος και … «τρελλός» είναι on stage! Το “Hit me baby one more time” της Britney, και το “Θέλεις ή δεν θέλεις” του Sakis υπογεγραμμένα δια χειρός Μύρωνα ξεσήκωσαν και τον πιο …απαθή θεατή! Σειρά πήραν πολλές δικές του και ξένες επιτυχίες.

Την σκυτάλη (και όπου σκυτάλη βλέπε μικρόφωνο) παίρνουν ξανά οι Ονιράμα, με κομμάτια των Μπλε, της Τσανακλίδου, του Σαββόπουλου (που είχε και τη τιμητική του), της Αρβανιτάκη αλλά και δικά τους. Κομμάτια δεμένα αρμονικά και διασκευασμένα μέσα σε καινούργιους ήχους που μας παρασύρουν σε ενα ξέφρενο πάρτυ! (“Και τι ζητάω”, “Συννεφούλα”, “Δε θέλω να μου μιλάς”, “Βάλαμε φωτιά στα φρένα”, “Σ’ όποιον αρέσουμε”)…

Σχεδόν δύο ώρες επί σκηνής οι Ονιράμα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων. Δράση αναλαμβάνει και πάλι ο Μύρωνας που αυτήν τη φορά μας μεταφέρει σε προηγούμενες δεκαετίες μέσα από  ρυθμούς Rock n Roll! Λίγο μετά τις 3, είναι η σειρά της εντυπωσιακής Shaya να ανέβει στη σκηνή, υπό τους ήχους και τη μουσική καθοδήγηση του dj Marc Angelo! Το Gazoo μετατρέπεται σε ένα live night club, με το γνωστό πια “Far from everything” αλλά και κομμάτια της Lady Gaga, της Fergie και της Rihanna!

Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, είναι ένα από τα σχήματα που οπωσδήποτε πρέπει να επισκεφτεί κανείς για να ζήσει ένα ξεχωριστό πάρτυ! Καλύπτει όλα τα γούστα, όλες τις ορέξεις και όλες τις διαθέσεις!!!

 Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες από τη πρεμιέρα

 

 

 

 ***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here