Το αγαπημένο και all time classic μουσικό και καλλιτεχνικό στέκι ΖΟΟΜ, η μπουάτ που οι τοίχοι της έχουν «ποτίσει» σπουδαίες φωνές και εξαιρετικά τραγούδια γίνεται  40 χρόνων!
Νεότατη ακόμα, φέτος το  γιορτάζει και παρουσιάζει μία μοναδική μουσική παράσταση φτιαγμένη με αγάπη μεγάλη από την Λίνα Νικολακοπούλου. Με τρεις αγαπημένες και υπέροχες φωνές από το Τρίφωνο – Ερωφίλη, Νίκο Κουρουπάκη, Δημήτρη Υφαντή, με την καλή «νεράιδα και «φίλη» όλων μας Μελίνα Τανάγρη, με το «ολόφρεσκο» και  ιδιαίτερο ταλαντούχο hip hop συγκρότημα «Δίδυμο» και με έξι  εξαιρετικούς σολίστες, προσκαλεί την Αθήνα να τραγουδήσει ξανά, να χαρεί και να βιώσει τις υπέροχες καλές της νύχτες. Τραγούδια αγαπημένα που έζησαν ή πρωτοπαρουσιάστηκαν στο χώρο αυτό και ζουν ακόμα στη μνήμη όλων μας, ενορχηστρωμένα με νέα «ματιά» και ήχο από τον μαέαστρο Γιώργο Ζαχαρίου. Τραγούδια καινούργια, δυνατά από το Τρίφωνο και  από την Μελίνα Τανάγρη που «έδεσε» με το συγκρότημα «Δίδυμο» και μας κάνει την έκπληξη.

Όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες κάθε  Δευτέρα και κάθε Τρίτη βράδυ ανοίγουν την «αγκαλιά» τους και προσκαλούν να τραγουδήσουν μαζί τους τραγουδιστές και δημιουργοί που ξεκίνησαν από το ZOOM. Κάθε Τετάρτη, οι βραδιές θα είναι αφιερωμένες σε Έλληνες και ξένους ποιητές. Θα προβάλλονται μικρά φιλμ σχετικά με την προσωπικότητά τους και θα διαβάζονται ποιήματά τους από διακεκριμένους Έλληνες ηθοποιούς. Όσων από αυτούς τους ποιητές έχουν μελοποιηθεί ποιήματα, αυτά θα ερμηνεύονται από το Τρίφωνο.

Όλα αυτά και άλλα πολλά που χωράνε μέσα σε δυόμιση ώρες πρόγραμμα, συμβαίνουν και θα συμβούν για όλον τον χειμώνα στο ΖΟΟΜ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ιδέα- καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος : Λίνα Νικολακοπούλου

Τραγουδούν και παίζουν:
Τρίφωνο (Ερωφίλη, Νίκος Κουρουπάκης, Δημήτρης Υφαντής)
Μελίνα Τανάγρη
Συγκρότημα «Δίδυμο»

ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΜΑΣ
Ενορχήστρωση-Διεύθυνση ορχήστρας –  Γιώργος Ζαχαρίου
Μπουζούκι – κιθάρες Νίκος Κατσίκης
Ηλεκτρική κιθάρα – Κώστας Μπαλταζάνης
Σαξόφωνο – Δημήτρης Τσάκας
Ντραμς – Τόλης Αρσενίδης
Μπάσο – Γιάννης Άννινος

Ημέρες, ώρες και πρόγραμμα  παραστάσεων
Παρασκευή, Σάββατο – Ώρα έναρξης 22.30
Δευτέρα και Τρίτη (με guest καλλιτέχνες και δημιουργούς) – Ώρα έναρξης 22.00
Τετάρτη : Ποιητική βραδιά – Ώρα έναρξης 21.00

Είσοδος με ένα ποτό : 15 ευρώ

ΖΟΟΜ
Κυδαθηναίων 39 Πλάκα
Τηλ.: 210- 3225920

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here