«Save me» είναι ο τίτλος του τραγουδιού ττου ακούγεται στη νέα docu – fiction ταινία του Νίκου Περάκη «Artherapy», που θα προβληθεί προσεχώς στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το τραγούδι, μια υπέροχη ατμοσφαιρική μπαλάντα, έγραψαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και η Πηγή Κωνσταντίνου και ερμηνεύει η lead singer του συγκροτήματος ΑΜΜΟΣ Αποστολίνα Μάη.

Υπόθεση: Μέσα στο πολυπολιτισμικό κέντρο της καλοκαιρινής Αθήνας, τρεις νέοι με πάθος για την τέχνη και την δουλειά τους συναντιούνται στα παρασκήνια της μουσικής και εικαστικής σκηνής: η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Stiletto Scag    Ιλια, ο “τοιχογράφος” ή street artist Αλέξανδρος και ο Ανδρέας, τριτοετής της δραματικής σχολής του Εθνικού. Μέσα σε τρία 24ωρα, τους παρακολουθούμε να διαταράσσουν την “κοινωνική ανακωχή”, όταν οι προσδοκίες τους διαψεύδονται από το πολλαπλών μορφών “κατεστημένο”, είτε αυτό λέγεται δημόσια τάξη, είτε επικοινωνία ή απλά mainstream.

Τα πρόσωπα της ταινίας είναι πραγματικά όπως και οι περισσότερες σκηνές που διαδραματίζονται στον χώρο και χρόνο των πραγματικών γεγονότων.

Εμφανίζονται: Ίλια Πατάπη, Αλέξανδρος Βασμουλάκης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Νίκος Ορφανός, Ροσύνα Μπαλτατζή, Πηγή Κωνσταντίνου, Χριστίνα Σαμπατάκου, Μελισσάνθη Μαχούτ, Δημήτρης Σαμόλης, Γιωργής Σούρης. Μαίρη Συνατσάκη, Αντώνης Ιωάννου, Μανώλης Ανασταστασάκος, Μαρίνα Λίτου, Μαίρη Τσώνου, Φρόσω Τρούσσα, Κατερίνα Φιλοσοφοπούλου, Χαρίτων Χαριτωνίδης, Αμαλία Μπένετ, Μελίνα Παιωνίδου, Δημήτρης Λιγνάδης.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Νίκος Περάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here