7/7/2010
www.musiccorner.gr

Μπορεί η τύχη να μην ήταν με το μέρος της, η Ειρήνη Μερκούρη όμως πήγε κόντρα στις δυσκολίες και πραγματοποίησε πριν από μερικές ημέρες το μεγάλο opening στο μαγαζί όπου θα εμφανίζεται για την καλοκαιρινή σεζόν. Χαμογελαστή και πάντα sexy η τραγουδίστρια επέστρεψε με πολύ κέφι στη νυχτερινή Αθήνα, έτοιμη να γοητεύσει τους θαμαστές της. Tα καταφέρνει; Αν κρίνουμε από την πρεμιέρα… αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Δελτίο Τύπου
 
Ώρα….καλοκαίρι! Νύχτα…μαγική!! PRIVE CLASSIC BY ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ!
Ένας νέος χώρος που σε προδιαθέτει για ονειρεμένα ταξίδια, σε glamour στιγμές και αγαπημένα τραγούδια!!

PRIVE CLASSIC BY ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ, και όλο το καλοκαίρι….live, η Ειρήνη Μερκούρη, κι ένα εκπληκτικό νεανικό σχήμα! Μαζί της ο Σταύρος Κωνσταντίνου και ένα εξαιρετικό νέο r’n’b group. Guest ο κρητικός λυράρης και τραγουδιστής Νίκος Κυριακάκης!

Έρχονται με πολλές εκπλήξεις για να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της Παραλιακής προσφέροντας τρελό κέφι, χορό και διασκέδαση μέχρι πρωίας. Ένα σχήμα που έρχεται για να κάνει την διαφορά και να γίνει όχι απλά μια συνήθεια, αλλά η αγαπημένη σας συνήθεια, για τις καλοκαιρινές σας εξόδους..!

Αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις! Από την άλλη εβδομάδα πάμε δυνατά κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο με Ειρήνη Μερκούρη, Σταύρο Κωνσταντίνου, Νίκο Κυριακάκη & όλο το σχήμα! Prive Classic by Eirinikos (ex Galea,Room,Guzel)!

PRIVE CLASSIC BY ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ!
Λεωφόρος Καραμανλή 4, Α’ πλαζ ΕΟΤ
Βούλας, Αθήνα, δίπλα στο Dekko, απένταντι απο το Ασκληπιείο.
Τηλ. Κρατήσεων 210.8952403

Φιάλη 110€ / Special 120€, Είσοδος με ποτό 15€, επιπλέον ποτό 10€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here