16/7/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

 

Μια μοναδική μουσική συνάντηση μάς περιμένει στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής την Παρασκευή 25 Ιουλίου.

Ένα ταξίδι στη Μεσόγειο με “τραγούδια της αγάπης“, αφετηρία την ψυχή και προορισμό το συναίσθημα.

Η αγάπη της Γλυκερίας για την παραδοσιακή μουσική είναι δεδομένη, όπως και η επιθυμία της να γνωρίσει ήχους από όλον τον κόσμο, αλλά και να συνεργαστεί με μουσικούς και ερμηνευτές που «κουβαλούν» άλλες γνώσεις και παραδόσεις. Σ’ αυτήν τη συναυλία της, η αυθεντική ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει τις αμέτρητες επιτυχίες της, αγαπημένα μας λαϊκά και σμυρνέϊκα τραγούδια και θα συναντήσει στη σκηνή τους συναδέλφους της: Ντιλέκ Κοτς από την Τουρκία, Αντρέ Μάια από την Πορτογαλία, και Ντάσο Κούρτι από την Αλβανία, που τους ενώνει η αγάπη για τη μουσική και τα τραγούδια που έχουν «άρωμα» παράδοσης και Μεσογείου, για να τραγουδήσουν παρέα παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλες τις γωνιές της Μεσογείου.

glykeria_afisa_2014_07_01

Η Γλυκερία είναι από τις λίγες ερμηνεύτριες που γνωρίζουν επιτυχία και εκτός των ελληνικών συνόρων. Είναι γνωστή σε όλους η μεγάλη αγάπη που της τρέφουν στο Ισρ αήλ και στην Τουρκία, ενώ δίσκοι της έχουν κυκλοφορήσει στην Αγγλία, στην Γαλλία και στην Ισπανία. Στο πλαίσιο μάλιστα αυτού του “ανοίγματός” της στο εξωτερικό, έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες της λεγόμενης “world” σκηνής.

glykeria_2014_07_01

Η Ντιλέκ Κοτς, που έχει συνεργαστεί πολλές φορές με την Γλυκερία, θα τραγουδήσει τραγούδια από την Τουρκία, τα παράλια της Μικράς Ασίας και την περιοχή της Κωνσταντινούπο λης, γνωστά και στις δύο χώρες.

koc_2014_07_01

Ο Αντρέ Μάια με την κιθάρα του θα μας ταξιδέψει στον κόσμο του φάδο, που σημαίνει μοίρα και πεπρωμένο, της μελαγχολικής λαϊκής μουσικής της Πορτογαλίας.

maia_2014_07_01

Ο Ντάσο Κούρτι, συνθέτης και σολίστας του ακορντεόν με εξαιρετική αγάπη για την ελληνική μουσική, θα ολοκληρώσει την πολυεθνική παρέα και θα μας ταξιδέψει στους βαλκανικούς ήχους, που τόσο καλά γνωρίζει.

kourti_2014_07_01

Ένα πρόγραμμα – κράμα των ήχων, των μελωδιών και των παραδόσεων, που ο καθένας μας έχει στην καρδιά και στο μυαλό του.

Παρασκευή 25 Ιουλίου
στον Κήπου του Μεγάρου
Ώρα έναρξης: 21:00

Συμμετέχουν:
DİLEK KOÇ (Τουρκία)
ANDRÉ MAIA(Πορτογαλία)
DASHO KURTI (Αλβανία)

Προπώληση εισιτηρίων: 10 ευρώ
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here