6/5/2014
www.musiccorner.gr

Το «Καταφύγιο Γυναίκας» διοργανώνει και σας προσκαλεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην συναυλία, «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ», η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Υπαίθριο Χώρο της ΔΕΘ (είσοδος πύλη ΧΑΝΘ), την Τετάρτη 7  Μαΐου στις 21:00.

katafygio_gynaikas_dt_afisa_2014_05

Στην συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς με σειρά εμφάνισης, οι καλλιτέχνες Νικόλας Λειβαδίτης, Σπύρος Γραμμένος, Πάνος Μουζουράκης, Κίτρινα Ποδήλατα,  Γιώτα Νέγκα / Θέμης Καραμουρατίδης, Νατάσα Μποφίλιου, Φοίβος Δεληβοριάς και ως παρουσιαστής ο Γιάννης Σερβετάς.

Σας περιμένουμε σε αυτή την μουσική βραδιά, να συναντηθούμε και να τραγουδήσουμε ενάντια στη βία. Είναι σημαντική η παρουσία μας, καθώς η βία κατά των γυναικών, είναι ένα κοινωνικό ζήτημα που μας αφορά όλους, ενώ η στήριξη μας, αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό βήμα στην καταπολέμηση και εν τέλει στην εξάλειψη της.

Τα έσοδα της συναυλίας, θα διατεθούν στο  «Καταφύγιο Γυναίκας».

Στην είσοδο της συναυλίας, θα συγκεντρώνονται φάρμακα για τους «Γιατρούς του κόσμου», καθώς και η ελάχιστη συνεισφορά σας είναι καθοριστική προκειμένου να συνεχίσουν το έργο τους.

Τετάρτη 7 Μαϊου 2014
Έναρξη εκδήλωσης: 21.00
Είσοδος: 12 ευρώ
Προπώληση: 10 ευρώ

Υπαίθριος χώρος ΔΕΘ
είσοδος πύλη ΧΑΝΘ
(Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο περίπτερο 16)

Προμήθευση εισιτηρίων:
Έντεχνον Café Bar (Ι.Δέλλιου 4, Πλ.Συντριβανίου)
Σάρωθρον Café Bar (Κατούνη 17, Λαδάδικα)
Stereodisc Record Shop (Αριστοτέλους 4)
Καταστήματα Public (Τσιμισκή 24 & “Mediterranean Cosmos”)
Καταστήματα Ianos (Αριστοτέλους 7, Μητροπόλεως 73,
“Mediterranean Cosmos”, Μεταμορφώσεως 18-Καλαμαριά)
Μέσω των επιχειρήσεων: Seven Spots & “Παπασωτηρίου
Mέσω των sites: www.viva.gr & tickets.public.gr

Λίγα λόγια για το «Καταφύγιο Γυναίκας»
Το «Καταφύγιο Γυναίκας» είναι  Αστική Μη Κερδοσκοπική και Μη Κυβερνητική Εταιρεία (ΜΚΟ) και λειτουργεί από τον Φεβρουάριο του 2011 στη Θεσσαλονίκη. Παρέχει καθημερινά ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο στήριξης σε γυναίκες, θύματα κακοποίησης, ενώ παράλληλα, αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία και το φαινόμενο της κακοποίησης των γυναικών γενικότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here