7/6/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Σ’ ένα κόσμο διαφορετικό, σ’ ένα κόσμο δυναμικό, σ’ ένα κόσμο όπου η αλήθεια και η ψυχή οδηγούν τη φωνή και την ερμηνεία, μας ταξιδεύει αυτή την άνοιξη ο Γιώργος Καραδήμος.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του single «Γίνε Αγάπη» και με την ανανεωμένη funky μπαντα του, σε ενορχηστρώσεις Ματι Παλαιολογου, παρουσιάζει τραγούδια του που αγαπήσαμε όπως τα «Σ’ ένα κόσμο ηλεκτρικό», «Σαν να ναι ψέμα», την αισθαντική μπαλάντα «Πολεμάω», το «Σε θέλω εδώ» – το ντουέτο με τη Δήμητρα Γαλάνη, τη διασκευή του τραγουδιού της Μαρινέλλας «Με πνίγει τούτη η σιωπή» που έγινε Νο1 ραδιοφωνική επιτυχία. Με κεφάτη διάθεση, διασκευάζει παλιά ελληνικά τραγούδια που έχουμε καιρό να ακούσουμε, καθώς και νεότερα του ελληνικού αλλά και του διεθνούς ρεπερτορίου.

Ένα ιδιαίτερα δυναμικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα με αξέχαστες ερμηνείες. Τραγούδια ιδωμένα μέσα από μια φρέσκια ματιά, με funky ενορχηστρώσεις και swing πινελιές. Ένας πρωτότυπος συνδυασμός που σκοπό έχει να μας ξεσηκώσει και να δώσει χρώμα και ρυθμό στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Μουσικοί:
Πέτρος Βασιλιάδης Bass , Δημήτρης Μποσινάκος Drums, Ματί Παλαιολόγος Keys- Ενορχηστρώσεις , Άγγελος Τσιμιδάκης Guitar, Vocal

Πληροφορίες:

Παρασκευή 8 Ιουνίου, 23.00

CODE
Τριπτολέμου 35, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 23.00

FREE ENTRANCE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here