16/2/2011
www.musiccorner.gr

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει στο Principal Club Theater το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου για να παρουσιάσει το νέο του ηχογράφημα με τίτλο «Ο Ελάχιστος Εαυτός».

Η μουσική και τα λόγια του δίσκου έχουν γραφεί από τον ίδιο τραγουδοποιό  καθώς και  μέρος των ενορχηστρώσεων, ενώ βασικός ενορχηστρωτής είναι ο Φώτης Σιώτας. Τα τραγούδια ερμηνεύουν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου (κατά κύριο λόγο), ο Φώτης Σιώτας και ο Ορφέας Περίδης.

“Ο ελάχιστος εαυτός, ο τρελός χορευτής, η κιβωτός των κινήσεων, ο ιχνηλάτης του Βέγα. Το πιο ανυπάκουο απ’ τα δύο φαντάσματα∙ εκείνο που είναι του Εγώ το ωμέγα. Είδε την πρώτη ημέρα που χάραξε – απ’ όπου ξεκίνησαν τα μυστήρια όλα – γι’ αυτό έχει γίνει βέβηλος κι άναρθρος κι αέρας αγιάτρευτος που κουνάει τα δόντια.

Όταν φοβάται τα μαλλιά του αλλάζουνε και γίνονται τένοντες ζώου κυνηγημένου, βελόνες στο δάσος με τ’ απόδημα πεύκα ή ακόμα και σώματα στις ράγες του τρένου. Κι ενώ μπορεί ν’ αναγνωρίσει σπαράγματα δε λέει να ξεχωρίσει τη φρίκη απ’ το φιρίκι. Λερώνει με τα πόδια τον ψεύτη ουρανό και κλέβει από την κόλαση ότι του ανήκει”.

Φυσικά εκτός από τα τραγούδια του νέου δίσκου ο Θανάσης θα ερμηνεύσει και αγαπημένα  κομμάτια από την υπόλοιπη δισκογραφία του,  παρέα με την μπάντα του. Να προσθέσουμε ότι    μαζί του επί σκηνής στα φωνητικά   θα είναι και η εξαιρετική ερμηνεύτρια,  Ματούλα Ζαμάνη.

Μαζί του παίζουν οι:
-Ματούλα  Ζαμάνη(τραγούδι)
-Φώτης Σιώτας(βιολί,βιόλα,πλήκτρα,τραγούδι)
-Δημήτρης Μυστακίδης(ακουστική κιθάρα)
-Μιχάλης Χανιώτης(μπουζούκι,τραγούδι)
-Χρυσόστομος Μπουκάλης(μπάσο)
-Σωτήρης Ντούβας(τύμπανα)
-Κώστας Παντέλης(ηλ. κιθάρα)
-Ανδρέας Πολυζογώπουλος(τρομπέτα,φλικόρνο)
-Γιάννης Αντωνιάδης(κλαρίνο)

Principal Club Theater – Thessaloniki, GR – Τel: 2310428088
Οι  πόρτες ανοίγουν στις 21.30
Έναρξη συναυλίας  στις 22.30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here