Κυκλοφόρησε σήμερα με την εφημερίδα Real News το πρώτο από τα δύο cds του άλμπουμ «Ο  κύκλος του Έρωτα», ζωντανή ηχογράφηση από τις παραστάσεις που έδωσε ο Γιάννης Πάριος τον περασμένο Φεβρουάριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Συμπληρώνοντας 40 χρόνια καλλιτεχνικής παρουσίας, και εν μέσω μιας πρωτοφανούς κακής συγκυρίας για τη χώρα, ο διακεκριμένος καλλιτέχνης θέλησε να μας οδηγήσει στην όαση της μουσικής και να μας θυμίσει όλα αυτά που τόσα χρόνια το «Ερωτικό τραγούδι» μας προσφέρει. Ανεξίτηλες μελωδίες, μοναδικές ερμηνείες, συγκίνηση και ανθρωπιά.

Στις επτά αυτές νύχτες και με κατάμεστη την αίθουσα Χρ. Λαμπράκης, ο Γιάννης Πάριος πρόσφερε απλόχερα τη δύναμη της ψυχής του, ταυτίστηκε μαζί μας, συγκινήθηκε, ενθουσιάστηκε, αυτοσχεδίασε.

Για αυτές τις παραστάσεις διάλεξε τραγούδια που λάτρεψε από παιδί, αφού είχε την τύχη να γεννηθεί σε μια καλλίφωνη οικογένεια λουσμένη στο φως του Αιγαίου, τραγούδια σπουδαίων δημιουργών περασμένων δεκαετιών, τραγούδια αγαπημένα της δικής του γενιάς, που συγκίνησαν και πέρασαν στα χείλη και τις καρδιές μας και βέβαια τα άνθη από τη δική του κιβωτό τραγουδιών.

Για το φινάλε αυτής της εξομολόγησης, ύστερα από παρότρυνση του Μάκη Μάτσα, ερμήνευσε σε δικούς του στίχους την διεθνή επιτυχία του Frank Sinatra ‘My way’ «Δεν μετανιώνω» στην ελληνική γλώσσα, από τον Γιάννη Πάριο.

Το album κυκλοφορεί από αύριο και στα εναπομείναντα δισκοπωλεία όλης της χώρας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here