9/4/2010
Χορηγός Επικοινωνίας: www.musiccorner.gr

Τι συμβαίνει όταν παίζουν μαζί οι φίλοι; Πάντα τα καλύτερα! Κάπως έτσι απλά ο Μύρωνας Στρατής και τα Κόκκινα Χαλιά αποφάσισαν να ξεκινήσουν  live εμφανίσεις μαζί, να ενώσουν τις μπάντες τους και να ετοιμάσουν ένα πρόγραμμα νεανικό, διασκεδαστικό και “Πάνω Απ’ Όλα” με μότο “Η Αγάπη Θέλει Χρόνο”!

Ο Μύρωνας Στρατής αποτέλεσε αναμφίβολα το πιο επιτυχημένο και φωτεινό νέο πρόσωπο στην ελληνική μουσική για την χρονιά που διανύσαμε. Το τραγούδι του «Πάνω Απ’ Όλα»  ξάφνιασε  τους πάντες με τον αυθόρμητο δυναμισμό του, έγινε  ρεφραίν στα χείλη μικρών και μεγάλων, έγινε τραγούδι για το 2009 αλλά και ένα από τα πιο πολύ-παιγμένα τραγούδια στο ελληνικό ραδιόφωνο των τελευταίων δέκα χρόνων. Επιπλέον, το τραγούδι με τίτλο « Πριν μας δει κανείς» από το ίδιο δίσκο έφτασε στις δέκα πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts, ενώ το video clip του ίδιου τραγουδιού ανήκει στην κατηγορία των clips με το μεγαλύτερο αριθμό μεταδόσεων.

Στον Σταυρό του Νότου Plus, ο νεαρός τραγουδοποιός θα παρουσιάσει ένα δυναμικό και εξωστρεφές πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα προσωπικά του τραγούδια του αλλά και εξαιρετικές διασκευές σε ελληνικά και αγγλόφωνα τραγούδια της τελευταίας εικοσαετίας που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει. Κλασικά rock standards διαδέχονται αναπάντεχες διασκευές ελληνικών τραγουδιών σε μια νεανική μουσική γιορτή.

Μαζί του, τα Κόκκινα Χαλιά  που έχουν ήδη πραγματοποιήσει πάνω από 160 Live σε όλη την χώρα μέχρι τώρα. Τα τραγούδια τους “Χαρταετός”, “Φύγαμε” και “η Αγάπη Θέλει Χρόνο” έγιναν ιδιαίτερα αγαπητά στο κοινό που τα αγκάλιασε ενώ αυτό τον καιρό είναι ήδη στο στούντιο και ηχογραφούν τα τραγούδια του δίσκου που πρόκειται να κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα. Στον γνώριμο και πολύ φιλόξενο χώρο του Σταυρού του Νότου επιστρέφουν μετά από τέσσερις μήνες μεγάλης επιτυχίας για να σφραγίσουν την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Από την Παρασκευή 9 Απριλίου είστε όλοι προσκεκλημένοι στον Σταυρό του Νότου Plus σε ένα πάρτυ από φίλους για φίλους…!

Ώρα έναρξης : 22.30

Σταυρός του Νότου
Φραντζή 14 , Ν.Κόσμος
Τηλ. 210.9226975 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here