Έκπτωτοι Άγγελοι… στο Ωδείον! Ο αδιαφιλονίκητος άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει στην αθηναϊκή νύκτα στο πλήρες ανανεωμένο «Ωδείον».

 Με ένα θέαμα που καθηλώνει στο «Ωδείον», της οδού Πειραιώς, η φωνή του Νότη θα ηχεί σαν εκείνη τη νότα που περνάει από άνθρωπο σε άνθρωπο απ’ την απαρχή του κόσμου. Από τότε που ό,τι γεννιέται και ό,τι πεθαίνει είναι Μουσική. Μετά από την μεγάλη περιοδεία του σε Αμερική και Αυστραλία και την κυκλοφορία της πρώτης ενότητας, με τίτλο «Κοινωνικόν» της τριλογίας του ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ, ο Νότης Σφακιανάκης ξεκινάει στις 22 Ιανουαρίου τις εμφανίσεις του στο «Ωδείον».

Ο γνώριμος χώρος της οδού Πειραιώς, -το πρώην «Έναστρον»-, του οποίου ο Νότης Σφακιανάκης υπήρξε οικοδεσπότης επί 5 χρόνια, γκρεμίστηκε και ξαναφτιάχτηκε εκ νέου, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πανέμορφο, υπερσύγχρονο κτίριο, το οποίο σε τίποτε δεν θυμίζει το πρώην νυκτερινό κέντρο. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης επιμελήθηκε προσωπικά τόσο την ριζική ανανέωση και την καλλιτεχνική διαμόρφωση του χώρου όσο και την ανατρεπτική παράσταση με τίτλο, «ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ».

Στην παράσταση ο Νότης Σφακιανάκης  θα τραγουδάει τα μεγάλα κλασσικά πλέον τραγούδια του αλλά και το βίωμα  της απώλειας, τον ύμνο των χαμένων πατρίδων και των «τρελλών» που χάθηκαν σε άβολη θυσία, θα στηλιτεύει το βόλεμα και τον ωχαδελφισμό, θα μας αφυπνίζει και θα μας εμψυχώνει αντλώντας έμπνευση από τα πιο φωτεινά και τα πιο σκοτεινά της καθημερινής ζωής. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι παρών ανάμεσά μας περισσότερο από κάθε άλλον καλλιτέχνη. Με ένα μοναδικό θέαμα, τολμηρό στη σύλληψή του και ουσιαστικό όπως πάντα στο περιεχόμενό του, με άποψη, εκπλήξεις και εντάσεις, με ανατροπές και δυνατά συναισθήματα. Λιτός και απρόβλεπτος, όπως όλοι οι μεγάλοι δημιουργοί, ο Νότης Σφακιανάκης φέτος θα εμφανίζεται κάθε βράδυ στην παράσταση του «ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ» νωρίτερα απ’ ότι τα περασμένα χρόνια, γύρω στις 12.30, και θα ερμηνεύει με τον μοναδικό του τρόπο, καταιγιστικά όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Μαζί με τον Νότη, φέτος εμφανίζεται η Αμαρυλλίς καθώς και οι “BO, TNS, DT, KC” group, ο Βασίλης Δήμας, ο Μανώλης Καμπούρης, η Ιωάννα Ρόδου, η Γεωργία Μαυρουδή, η Γεωργία Βρανά, η Ραλλού και η Έστερ.

Αναπόσπαστο κομμάτι των ζωντανών εμφανίσεων του Νότη, οι εξαίρετοι μουσικοί του τον ακολουθούν πιστά από το 1993, με μαέστρο τον Μανώλη Σουβατζή. Μόνιμος χορογράφος του Νότη είναι ο Gary Mardon με το  μπαλέτο του, τα πρωτότυπα χορευτικά του οποίου έχουν ταυτιστεί με το ιδιαίτερο ερμηνευτικό ύφος του. Ακόμα στην ομάδα του Νότη είναι ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Dj Thomas Action. Την εκτέλεση των σκηνικών έχει αναλάβει ο Γιάννης Ροδόπουλος. Τα κουστούμια των χορευτών είναι της Ρένας Μάνδρου.

Παρασκευή & Σάββατο
Ώρα έναρξης: 11:00μμ

ΩΔΕΙΟΝ
Πειραιώς 178 & Λαμίας 
Ταύρος
Τηλ. Κρατήσεων: 210.3476606, 210.3476772

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here