12/7/2010
www.musiccorner.gr

Ο Σωκράτης Μάλαμας έκλεισε ήδη μια εικοσαετία στους συναυλιακούς και δισκογραφικούς δρόμους. Παραμένει ένας από τους πιο δυνατούς τραγουδοποιούς της γενιάς του με εντελώς προσωπικό στίγμα και αναγνωρίσιμο μουσικό ύφος, που συσπειρώνει γύρω του φανατικούς οπαδούς και μουσικόφιλους ακροατές. Το αποδεικνύουν οι ζωντανές του εμφανίσεις.

Κάθε συναυλία, ένα μίγμα από διονυσιακές στιγμές. Κάθε βραδιά, γεμάτη μουσικές, εικονοπλαστικούς στίχους και αφηγηματικά τραγούδια που φλερτάρουν με ηλεκτρισμένους ροκ δρόμους, μπολιασμένους με την δωρικότητα του λαϊκού, αλλά και την εσωτερικότητα της μπαλάντας.

Από τους πρώτους του δίσκους, ¨Παραμύθια¨ και ¨Ασπρόμαυρες ιστορίες¨, έως τον τελευταίο με τίτλο ¨Έξω¨, το πρώτο live του με πλούσιο ηχητικό, αλλά και οπτικό υλικό από τις περσινές καλοκαιρινές συναυλίες, ντοκουμέντο μιας ολόκληρης περιοδείας σε πολλές πόλεις της Ελλάδας με στιγμές backstage, ο Σωκράτης Μάλαμας είναι ο πυρήνας μιας παρέας που συνεχώς μεγαλώνει και τον ακολουθεί εδώ και δύο δεκαετίες με ένταση και πάθος.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, στις 21.00, θα εμφανιστεί στη Ρόδο, στο Θέατρο της Μεσαιωνικής πόλης.

Μαζί του οι: 
Μαρίνα Δακανάλη: τραγούδι
Κλέων Αντωνίου: ηλεκτρική κιθάρα
Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: κοντραμπάσο
Νίκος Παραουλάκης: νέι, κιθάρα
Φώτης Σιώτας: βιολί
Κυριάκος Ταπάκης: μπουζούκι, λαούτο
Τίτος Καργιωτάκης, Χρήστος Χαρμπίλας: ηχοληψία
Βασίλης Πουφτής, Χρήστος Λαζαρίδης: φωτισμοί
Νίκος Κωνσταντάκης: επιμέλεια ήχου

Διοργάνωση: Ι.Ν.ΚΑ παράρτημα Ρόδου
Υπό την αιγίδα Π.Ο.Δ.Ρ
Επιμέλεια διοργάνωσης/παραγωγής: Δ. Μίχαλος / αγέρι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here