12/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αμέσως μετά τον γάμο του με την Nancy Shevell, ο Sir Paul McCartney ανακοίνωσε μια μίνι περιοδεία.

Ο σπουδαίος μουσικός παντρεύτηκε το Σάββατο που μας πέρασε για τρίτη φορά σε μια κλειστή τελετή που παρακολούθησαν 30 συγγενείς και στενοί φίλοι του ζεύγους. Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση με πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο Sir Paul, τρεις μέρες μετά τον γάμο του ανακοίνωσε τη μίνι περιοδεία που θα κάνει σε Ρωσία, Ευρώπη, Λονδίνο, Λίβερπουλ και Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στο πλαίσιο αυτής της περιοδείας θα δώσει έντεκα συναυλίες. Οι ζωντανές εμφανίσεις και οι συναυλίες είναι το πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό μέρος της δουλειάς μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η περιοδεία και να παίξω σε μέρη που δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ. Θα εμφανιστώ για πρώτη φορά στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα και θα επιστρέψω στην Ευρώπη και τη Ρωσία πριν ολοκληρώσω την τουρνέ στη γενέτειρά μου, το Λίβερπουλ, κοντά στα Χριστούγεννα”.

Το κοινό και το συγκρότημα γίνονται καλύτερα κάθε χρόνο και λατρεύω την ανταπόκριση που λαμβάνουμε. Ανυπομονώ να σας δω όλους για μερικές άγριες νύχτες rock ’n’ roll!”, δήλωσε ο McCartney ανακοινώνοντας τα σχέδιά του.

Η περιοδεία του Sir Paul θα ξεκινήσει από το Άμπου Ντάμπι στις 13 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία, Φινλανδία και Μόσχα πριν καταλήξει με δύο εμφανίσεις σε Μάντσεστερ και Λίβερπουλ στις 19 και 20 Δεκεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here