4/7/2011
www.musiccorner.gr

Δύο μόλις ημέρες απέμειναν για το πολυαναμενόμενο συναυλιακό γεγονός της χρονιάς και ο ενθουσιασμός είναι όλο και πιο … closer to the edge… !

Ο Jared, o Shannon και ο Tomo, οι Thirty Seconds to Mars θα είναι εδώ και θα προκαλέσουν “hurricane” ενθουσιασμού, στο live που θα ταράξει για τα καλά το συναυλιακό μας καλοκαίρι και θα μας κάνει να ξεφύγουμε από τα προβλήματα που μας απασχολούν τον τελευταίο καιρό!

Οι Thirty Seconds to Mars θα είναι εδώ και θα μας προσφέρουν την καλύτερη συναυλιακή εμπειρία που έχουμε ζήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό!

Με το τελευταίο τους best-selling άλμπουμ This Is War, επιβεβαίωσαν τη φήμη ότι αποτελούν το καλύτερο νέο world-class συγκρότημα, ενώ η δίχρονη παγκόσμια περιοδεία τους, έχει περάσει σε περισσότερες από σαράντα χώρες από όλο τον κόσμο και έχει συγκινήσει και ενθουσιάσει εκατομμύρια κοινό, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι οι Thirty Seconds to Mars είναι το νέο stadium-rock συγκρότημα του πλανήτη!

Οι Thirty Seconds to Mars γεμάτοι ενθουσιασμό έρχονται στην Αθήνα και έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό show, αποκλειστικά για το Ελληνικό κοινό που την Τετάρτη 6 Ιουλίου, θα κατακλύσει την Πλατεία Νερού, Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, το πιο δροσερό “hot” σποτ της πόλης, που ήδη έχει αγαπηθεί από το ελληνικό συναυλιακό κοινό για την υπέροχη υποδομή του, την πολύ καλή ακουστική του, την ευκολία πρόσβασής στο χώρο και το μεγάλο του πάρκινγκ.

Η μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού μας επιφυλάσσει και δύο δυνατές μουσικές εκπλήξεις. Με το που θα ανοίξουν οι πόρτες της Πλατείας Νερού στα decks της μεγάλης σκηνής θα βρίσκονται οι Playmen, που με τα super dance hits τους, θα ανεβάσουν τη διάθεση του κοινού στα ύψη! Επίσης το international δίδυμο της ηλεκτρονικής μουσικής, οι Marsheaux που επιλέχθηκαν από τους ίδιους τους Thirty Seconds to Mars, θα συντονίσουν με τον electric ρυθμό τους, το εκρηκτικό vibe που θα έχει δημιουργηθεί.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου. Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley: πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα στην Μαρίνα Φαλήρου και το Θωρηκτό Αβέρωφ.

Η πρόσβαση στην Πλατεία Νερού είναι πολύ εύκολη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς ο χώρος εξυπηρετείται τόσο από το Τραμ στάση Αγ.Σκέπη όσο και από τα Λεωφορεία επίσης στάση Αγ. Σκέπη, δρομολόγια Α1, Β1, Γ1, 101, 130, 217 που διασχίζουν τη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Επίσης, υπάρχει μεγάλο parking 2500 θέσεων.

Παράλληλα οι Thirty Seconds to Mars και η Spicy, με συνείδηση προς το περιβάλλον παροτρύνουν το συναυλιακό κοινό να χρησιμοποιήσει και για τη μεταφορά του και το carpooling, τον νέο οικονομικό και οικολογικό τρόπο μετακίνησης. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.carpooling.gr/events/search.php?event_id=30SEC2011.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται!

Τιμές εισιτηρίων:
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Τα διακεκριμένα στην κερκίδα κοστίζουν 75 euro
Τα εισιτήρια στο Pitch A κοστίζουν 60 euro
Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένα κοστίζουν 40 euro

ΤΑΜΕΙΟ
Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένα θα κοστίζουν 40 euro

Σημεία προπώλησης
Μέχρι και την ημέρα της συναυλίας στο:
Tickethouse (Πανεπιστημίου 42)

Έως και την Τρίτη 05 Ιουλίου στις 21:00 στα:
www.vodafoneCU.gr | www.vodafone.gr
Σε όλα τα καταστήματα Vodafone
www.ticketarena.gr | www.123merch.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here