20/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μπορεί ο Pete Wentz να χώρισε με την Ashlee Simpson στις αρχές του χρόνου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνει τα πάντα για τον γιο του. Ο δύο ετών Bronx έχει το προνόμιο όχι μόνο να είναι γόνος δύο ανθρώπων πλούσιων και διάσημων, αλλά κι αυτό, που δυστυχώς πολλά παιδιά δεν έχουν, να τον αγαπάνε πραγματικά και να ενδιαφέρονται για την ευτυχία του.

Όλα στο σπίτι είναι καλά. Προσπαθούμε να κάνουμε τη ζωή του όσο πιο εύκολη γίνεται και να τον μεγαλώσουμε με τρόπο που να νιώσει ότι όσοι εμπλέκονται στη ζωή του τον αγαπάνε”, δήλωσε ο Wentz.

Ο Pete θεωρεί ότι ο γιος του ζεύγους έχει πάρει και από τους δύο γονείς του : “Είναι πολύ ομιλητικός και λέει πολλές ιστορίες με πλήρες νόημα. Πιστεύω ότι έχει πάρει και από τους δυο μας”.

Παρά το γεγονός ότι στην αίτηση διαζυγίου αναφέρονται ανυπέρβλητες διαφορές, πρόσφατα το τέως ζευγάρι θεάθηκε σε συνάντηση στο Los Angeles πιασμένο χέρι – χέρι! Η Ashlee και ο Pete κρατιόντουσαν χέρι – χέρι και ειδικά ο Pete φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενος. Περιμένοντας να τους σερβίρουν, ο Pete είχε αγκαλιάσει την Ashlee και έδειχναν σαν κανονικό ζευγάρι. Η Ashlee είχε χαλαρώσει στην αγκαλιά του”, ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Η αίτηση διαζυγίου, πάντως, ισχύει και αν δεν προκύψει κάτι διαφορετικό, ο μικρός Bronx θα μεγαλώσει μόνο με τη μητέρα του. Τουλάχιστον ο Pete δείχνει ότι θέλει να σταθεί δίπλα στον γιο του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here