22/2/2010
Γράφει η Κατερίνα Χαμηλοθώρη
www.musiccorner.gr

Ένα άκρως κεφάτο, νεανικό και ταυτόχρονα απίστευτα διασκεδαστικό πρόγραμμα παρουσιάζει ο Ζακ Στεφάνου μαζί με την μΠάντα-Κοάλα και την Cathy Idra, κάθε Πέμπτη βράδυ στο Kookoo Club. Μια …Koalaboration – όπως λέγεται και το καινούριο άλμπουμ τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα – που θα σας αφήσει άφωνους και που πραγματικά αξίζει να τη ζήσετε! Είχαμε τη χαρά, τη Πέμπτη 18 Φλεβάρη, να βρεθούμε εκεί και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας!

Ήταν μια εμφάνιση που τα περιείχε όλα! Κέφι, καλή διάθεση, χιούμορ, υπέροχες φωνές, σε συνδυασμό με επιλογές τραγουδιών που κάλυπταν το φάσμα πολλών δεκαετιών και ειδών. Από την ποπ έως τη ροκ μουσική σκηνή και πολλές εναλλαγές ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Η βραδιά ξεκίνησε με τραγούδια από τους παλαιότερους δίσκους του Ζακ, αλλά και με ολοκαίνουρια κομμάτια από το «Koalaboration». «Δείξε μου τον τρόπο», «Το γλυκό της το παιδί», «Αυτά που θέλω να πω», είναι λίγα απ’ αυτά που ακούστηκαν, δίνοντας μια πρώτη γεύση από το τι πρόκειται ν’ ακολουθήσει.

Αξιοσημείωτο ήταν το μέρος του προγράμματος όπου μέσα σε 30 λεπτά της ώρας, ξετυλίχθηκε μια αναδρομή στη μουσική που ακουγόταν σε Αμερική και Ευρώπη από το 1955 μέχρι σήμερα! Βλέπαμε ένα Ζακ Στεφάνου να τα «δίνει όλα» πάνω στη σκηνή, κάνοντας μεταμφιέσεις και χορευτικά, ανάλογα με το εκάστοτε τραγούδι που ερμήνευε. Και φυσικά δε μπορούμε να παραλείψουμε την Cathy Idra που τον συνόδευε με τη μελωδική φωνή της σε πολλά απ’ αυτά τα τραγούδια. Ακούσαμε από το «Tutti Fruti», το «Let’s twist again» και το «Χάλι-γκάλι» μέχρι το «Dancing queen» των ΑΒΒΑ, το « Billie Jean» του Michael Jackson αλλά και το «Oops! I did it again» της Britney Spears! Το κλίμα που επικρατούσε δε μπορούσε παρά να κάνει το κοινό να σηκωθεί από τα τραπέζια και να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς.

Το αποτέλεσμα ήταν, τραγουδιστές και κοινό να έχουν γίνει μια παρέα και να τραγουδούν όλοι μαζί. Η διασκέδαση συνεχίστηκε με αμείωτο κέφι και ο Ζακ μας παρουσίασε ακόμα περισσότερα ακυκλοφόρητα τραγούδια, αλλά και παλιότερα, αλληλεπιδρώντας διαρκώς με τον κόσμο!

Ειλικρινά, αυτό που έχουμε να σας πούμε, είναι ότι τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουμε αυτό που ζήσαμε στο Kookoo Club. Ψάχναμε να βρούμε κάτι αρνητικό να γράψουμε, κάτι που δε μας άρεσε, αλλά δε μπορέσαμε να βρούμε απολύτως τίποτα! Ο Ζακ Στεφάνου, αν και σχετικά μικρός σε ηλικία και χωρίς τεράστια εμπειρία στα live, τελικά, ξέρει πώς να κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει. Η μΠάντα-Κοάλα με την Cathy Idra είναι μια αποκάλυψη και κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Περάστε μια βόλτα από κει και δε θα χάσετε. Θα περάσετε μια βραδιά που δε θα σας …«φτάσει στον πάτο», αλλά στην κορυφή!

(δείτε το δελτίο τύπου του προγράμματος εδώ)

Δείτε αποκλειστικά πλάνα του MusicCorner.gr από το live

Περισσότερες φωτογραφίες από το live

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here