22/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Παύλος Ζέρβας

Η Σαββέρια Μαργιολά πριν 10 μήνες μπήκε στην ελληνική δισκογραφία (μιας και στο τραγούδι γενικότερα υπήρχε εδώ και μερικά χρόνια…) με το πρώτο δικό της album με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Πράξη πρώτη“. Μια τραγουδίστρια που εδώ στο Music Corner ξεχωρίσαμε από τη πρώτη στιγμή για τη ποιότητά της τόσο στη δουλειά της, όσο και στον χαρακτήρα της και που “παρακολουθούμε” στενά και με ενδιαφέρον τα καλλιτεχνικά της βήματα!

Η Σαββέρια αυτές τις ημέρες προετοιμάζεται για τις δύο live παραστάσεις που θα δώσει στη πολύ φιλόξενη μουσική σκηνή (αγαπημένο μας στέκι οφείλω να ομολογήσω!) Ρυθμός Stage, στην Ηλιούπολη, με …”συνένοχο” τον Γιώργο Γεωργακάκη και guest τον Δημήτρη Μπάση! Το πρώτο από τα δύο live θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου και το επόμενο την άλλη Τετάρτη, 2 Μαρτίου. Αναζητήσαμε τη Σαββέρια για να μιλήσουμε για αυτά τα live και τη πετύχαμε στις πρόβες που κάνει με τους μουσικούς της, σε έναν ειδικά διαμμορφωμένο χώρο στο σπίτι της στον Διόνυσο!

Ας δούμε όσα ενδιαφέροντα είχε να μας πει:

Music Corner: Σαββέρια προετοιμάζεσαι για δύο live εμφανίσεις στο Ρυθμός Stage… Μίλησέ μας γι’ αυτά, τι αναμένεται να δούμε;
Σαββέρια Μαργιολά:
Την παράσταση αυτή την ετοιμάσαμε με πολύ όρεξη και χαρά επιλέγοντας τραγούδια που αγαπάμε, τραγούδια που μας εκφράζουν και αγγίζουν τις ψυχές μας. Τραγούδια δυνατά σε νοήματα από το χθες και το σήμερα. Θέλουμε να σας ταξιδέψουμε, να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλο, να σας ευχαριστήσουμε και γιατί όχι να σας διασκεδάσουμε!

Music Corner: Ο τίτλος των live «Ποτέ καμιά στιγμή δεν είναι ίδια» πως προέκυψε; Συμβολίζει κάτι;
Σαββέρια Μαργιολά: Ο τίτλος αυτός είναι μέρος του στίχου του Λευτέρη Παπαδόπουλου από το τραγούδι “Στο σώμα σου να κατοικώ”, σε μουσική του Μιχάλη Κουμπιού. Το τραγούδι αυτό ήταν το εισιτήριό μου στη δισκογραφία. Επέλεξα αυτό το τίτλο  για τις παραστάσεις μου γιατί με εκφράζει σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη, είναι πέρα για πέρα αληθινός και με κάνει να αισθάνομαι τη μαγεία που κρύβουν όλες οι στιγμές, που είναι τόσο διαφορετικές, κάθε φορά που βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και επικοινωνώ με το κοινό.

Music Corner: Με τον Δημήτρη Μπάση που θα εμφανιστεί ως guest, θα πείτε και ντουέτα στη σκηνή;
Σαββέρια Μαργιολά: Ο Δημήτρης είναι φίλος από τα παλιά και δέχθηκε με χαρά να είναι guest σ’ αυτό το live και τον ευχαριστώ πολύ. Περιμένω με χαρά τη στιγμή που θα βρεθούμε μαζί πάνω στη σκηνή.

Music Corner: Στην ομάδα των μουσικών θα βρίσκεται όπως σε προηγούμενα live σου και ο πατέρας σου, ο Δημήτρης Μαργιολάς; Πως είναι να συνεργάζεσαι μαζί του; Σε συμβουλεύει;
Σαββέρια Μαργιολά: Μμμ..! “Δυστυχώς” θα είναι και αυτή τη φορά μαζί μου! Με εκνευρίζει αφάνταστα και είναι απαίσιο να συνεργάζεται κανείς μαζί του!!! (γέλια) Τον αγαπώ απέραντα!

Music Corner: Πες μου ένα όνομα καλλιτέχνη που δεν έχεις ακόμα συνεργαστεί μαζί του και θα ήθελες να είστε μαζί στα επόμενα live σου! Ξέρω είναι πολλοί, αλλά …έναν θέλω!
Σαββέρια Μαργιολά: Θα μου άρεσε να τραγουδήσω παρέα με τον Σωκράτη Μάλαμα! Αγαπώ τις  μουσικές του και τον τρόπο που εκφράζεται.

Music Corner: Είσαι ικανοποιημένη από τη πορεία του πρώτου σου δίσκου; Πιστεύεις ότι έχει καλή αποδοχή από τα ραδιόφωνα ή περίμενες κάτι περισσότερο;
Σαββέρια Μαργιολά: Είμαι αρκετά ικανοποιημένη αν και περίμενα περισσότερη αποδοχή από τα ραδιόφωνα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά!

Music Corner: Τα μελλοντικά σου σχέδια;
Σαββέρια Μαργιολά:
Είναι πολλά και ποικίλα. Στις 25 Φεβρουαρίου θα τραγουδήσω στην αίθουσα συναυλιών Φίλιππος Νάκας μαζί με τον Χάρη Μακρή, σε μια παράσταση με τραγούδια του Μιχάλη Κουμπιού. Παράλληλα τρέχουν και άλλα πράγματα τα οποία όμως δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμα…

Music Corner: Σε ευχαριστώ πολύ!
Σαββέρια Μαργιολά:
Κι εγώ σ’ ευχαριστώ Παύλο!

Λεπτομέρειες για τα live στον Ρυθμό, μπορείτε να διαβάσετε εδώ… http://www.musiccorner.gr/?p=18997

και εδώ για το live της 25ης Φεβρουαρίου… http://www.musiccorner.gr/?p=18329

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις πρόβες της Σαββέριας!

———-

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here