Για πρώτη φορά το Studio Φωνής με την Ευδοκία Ράπτη παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Φωνές της Πόλης και Εικόνες», την Κυριακή 7 Απριλίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

Εικοσιοκτώ διαφορετικές ερασιτεχνικές φωνές μικρών και μεγάλων που εμπιστεύτηκαν το Studio Φωνής θα τολμήσουν να τραγουδήσουν και να απαγγείλουν με θεατρικότητα επί σκηνής μουσικές και ποιητικές στιγμές από το χθες έως το σήμερα.

Στον ίδιο χώρο με χαρά θα φιλοξενηθεί η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Λεβαντή, ο οποίος μας παρουσιάζει «Εικόνες» της καθημερινότητας φτιαγμένες από μολύβι, ακριλικό, και κάρβουνο. Ο ίδιος έχει φιλοτεχνήσει και το σκηνικό της παράστασης.

Η Ευδοκία Ράπτη με μία πορεία από το ρεμπέτικο στο παραδοσιακό και από το λαϊκό στο ροκ και στο Jazz τραγούδι έχει αποκτήσει ιδιαίτερη ερμηνευτική ταυτότητα. Έχει κυκλοφορήσει δισκογραφικά από το 2006 ολοκληρωμένα προσωπικά albums αλλά και CD singles. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους τραγουδιστές και συνθέτες έχοντας ως κορυφαία συνεργασία τον Λάκη Παπαδόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκαν και δισκογραφικά. Ως ανήσυχο πνεύμα τα τελευταία χρόνια έχει μπει και στο χώρο του θεάτρου, πρωταγωνιστώντας στο musical “Jazz for kids”, σε σκηνοθεσία του Παναγιώτη Σπηλιόπουλου και παραγωγής Πολιτιστικού Πάρκου Κερατέας.

Με αυτή την 20ετή και πολύπλευρη εμπειρία της αποφάσισε να δημιουργήσει τον δικό της χώρο, και μας συστήνει το Studio Φωνής με την Ευδοκία Ράπτη.

Στόχος του Studio Φωνής είναι να μεταδώσει σε όλους όσους ενδιαφέρονται, τρόπους να γνωρίσουν, να αγαπήσουν, να εξερευνήσουν και να ακούσουν την φωνή τους από την αρχή! Να αποτινάξουν τις κακές συνήθειες στο λόγο και στην άρθρωση και να αποκτήσουν μοναδικό προσωπικό στυλ έκφρασης.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00, προκειμένου να έχετε τον χρόνο να δείτε τα έργα του Κώστα Λεβαντή και στις 19:30 θα ξεκινήσει η παράσταση «Φωνές της πόλης!

Κυριακή, 7 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 19:30

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 211 4096149, 6987844845

Είσοδος σε τραπέζι: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here