12/9/2013
www.musiccorner.gr

Σε νησιώτικους ρυθμούς μας ταξιδεύουν η Αρετή και η Ιωάννα Σπανομάρκου με το νέο βιντεοκλίπ “Μπάλος Μαστίχα”, μια διασκευή από το ομώνυμο παραδοσιακό τραγούδι, με σημείο αναφοράς την ηχογράφηση του 1929 με τον μεγάλο ερμηνευτή Βαγγέλη Σοφρωνίου.

spanomarkou_2013_05

Θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στο ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι, συμπεριέλαβαν στο δίσκο τους με τίτλο «ΔΥΟ» και αυτή την διασκευή, με τη δική τους ερμηνεία, αλλά και με την προσθήκη μιας ακόμα στροφής στο τέλος του τραγουδιού!

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν εξολοκλήρου στη Χίο και το βιντεοκλίπ έχει μια μοναδική αίσθηση ρετρό!

Δείτε το βιντεοκλίπ

Οι νεαρές μουσικοσυνθέτριες/στιχουργοί έφτασαν στον τελικό του παγκόσμιου διαγωνισμού μουσικής σύνθεσης, International Songwriting Competition, με το τραγούδι «Αμέθυστος» που είναι ένα ορχηστρικό συρτάκι.

Ο δίσκος τους αποτελεί μια σημαντική παραγωγή, με συμμετοχή πολλών γνωστών ερμηνευτών, που αναδεικνύει τα μουσικά χρώματα της Ελλάδας.

Τραγουδούν: Χρήστος Παπαδόπουλος, Αρετή Κετιμέ, Τζίνα Δαλάκα, Μπάμπης Βελισσάριος, Δημήτρης Τσινιδέλος, Σωτήρης Ψυλλάκης, Κώστας Υφαντής, Έφη Γιαννακοπούλου, Γιώργος Ράπτης, Αρετή Σπανομάρκου, Ιωάννα Σπανομάρκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here