25/7/2014
www.musiccorner.gr

Μια αγκαλιά τεσσάρων χιλιάδων  παρακολούθησε χθες  στον κατάμεστο κήπο του Μεγάρου Μουσικής την συναυλία με τραγούδια και μουσική του Μίνου Μάτσα.

Αυτή η καλοκαιρινή νύχτα η γεμάτη μουσικές και κατάνυξη ήταν για τον συνθέτη η πιο συγκινητική στιγμή της μέχρι σήμερα μοναχικής και εσωστρεφούς διαδρομής του.

matsas_dt_07_2014

Ήταν η πρώτη φορά που τόλμησε να ανέβει στη σκηνή, μισοκρυμένος στο πιάνο του και με τέσσερις μοναδικούς ερμηνευτές: την Φωτεινή Βελεσιώτου, την Ελεωνόρα  Ζουγανέλη, την Ανδριάνα Μπάμπαλη, τον Γιάννη Χαρούλη και δέκα υπέροχους μουσικούς, να παίξει τη μουσική του.

Τραγούδια από τη προσωπική του δισκογραφία αλλά και μουσικά θέματα από τη μικρή τη μεγάλη οθόνη και το θέατρο.

matsas_live_2014_07_01

Ο κάθε ένας από τους τραγουδιστές έχει τη μικρή του ιστορία μαζί του, από προηγούμενες συνεργασίες αλλά και από σημερινές μια και ήδη ο Γιάννης Χαρούλης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Φωτεινή Βελεσιώτου βρίσκονται μαζί του στο στούντιο ηχογραφώντας νέα κομμάτια, κάποια από τα οποία είχαμε την τύχη να πρωτοακούσουμε χθες βράδυ.

Για τη συγκεκριμένη συναυλία όμως, τέσσερις υπέροχες φωνές μοιράστηκαν και παλαιότερες επιτυχίες του που γνωρίσαμε από τον Γιώργο Νταλάρα, την Χάρις Αλεξίου, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την Ελένη Δήμου και τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο.

matsas_live_2014_07_02

Η συναυλία έκλεισε με όλους επί σκηνής να ερμηνεύουν το «Μινόρε της αυγής», τραγούδι του παππού του, Μίνωα Μάτσα, έτσι σαν μία αναφορά στον πρώτο διδάξαντα στην οικογένεια, συνοδεία βέβαια και όλων όσων είχαν την τύχη να παρευρεθούν σε αυτήν την συναυλία.

Τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί δύο μέρες πριν.

matsas_live_2014_07_04

Παρόντες το βράδυ αυτό πολλοί φίλοι και συνεργάτες, οι περισσότεροι στιχουργοί που έχουν δουλέψει μαζί του αλλά και καλλιτέχνες όπως ο Κ. Μαρκουλάκης , ο Άγγελος Παπαδημητρίου, η Τατιάνα Λύγαρη, η Γιώτα Νέγκα κ.α

matsas_live_2014_07_05

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here