8/9/2014
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Η πρώτη σημαντική δισκογραφική κυκλοφορία της νέας σεζόν είναι γεγονός! Πρόκειται για τον ολοκαίνουριο δίσκο της Χάρις Αλεξίου, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες από τη νέα της δισκογραφική στέγη, τη Heaven. Στο νέο της album η σπουδαία ερμηνεύτρια συνεργάζεται με νέους δημιουργούς ανάμεσα στους οποίους ο Στάθης Δρογώσης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Rous. Οι  στίχοι στα δέκα τραγούδια του δίσκου ανήκουν στον Νίκο Μωραΐτη ενώ σε ένα τραγούδι υπογράφει τη μουσική και τους στίχους η ίδια η Χαρούλα.

haris alexiou

Πρώτο δείγμα της νέας δουλειάς το ήδη αγαπημένο “Ένα φιλί”, σε μουσική του Rous και στίχους του Νίκου Μωραΐτη, που κυκλοφόρησε ψηφιακά σε δύο versions (την κανονική και μια πιο καλοκαιρινή από τον soumka), και μας κράτησε συντροφιά όλο το Καλοκαίρι. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από τη νέα αυτή κυκλοφορία πολύ σύντομα…

haris alexiou nikos moraitis

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι προσπαθεί να αποδείξει στα 64 της με φωνή ερείπιο και τραγούδια φάουλ, όπως το αλά Χατζηγιάννης πόνημα του Μωραΐτη;;; Φταίτε όμως πολύ και οι δημοσιογράφοι και παραγωγοί ραδιοφώνου που την χαϊδεύετε… Άκου η πιο σημαντική κυκλοφορία της σεζόν!!
    Μεγαλώσαμε με τη Χαρούλα και μας θλίβει αυτή η κατρακύλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here