Η Νάνσυ Φραγκογιαννάκη, μεγάλωσε και γεννήθηκε στην Αθήνα ενώ έχει καταγωγή από τα Χανιά και την Αλεξανδρούπολη. Από μικρή ηλικία , εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για κάθετι καλλιτεχνικό, όπως χορό, ζωγραφική, μουσική και τραγούδι.

nansy_fragkogianaki_single_dt_2014_09

Σε ηλικία 5 ετών άρχισε να ασχολείται με τη μουσική σπουδάζοντας πιάνο , ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε και με την κλασική κιθάρα. Λίγο μετά την εφηβεία, έκανε την πρώτη της επαφή με τη φωνητική τέχνη, παρακολουθώντας μαθήματα φωνητικής με σημαντικούς δασκάλους και ερμηνευτές όπως : Μιχάλη Κλεάνθη, Λυδία Σέρβου, Τζίνα Πούλου και Χρήστο Δάντη καθώς και μαθήματα κινησιολογίας και υποκριτικής με καθητήτρια την Λέτα Αμπατζή.

Αγαπά να διασκευάζει αγαπημένες δημιουργίες της εγχώριας αλλά και ξένης μουσικής σκηνής.

Τον Σεπτέμβριο του 2013, ο νέος και ταλαντούχος τραγουδοποιός Γιώργος Σεβδαλής της εμπιστεύεται ένα δικό του κομμάτι με τίτλο “Ευθύνη”.

Το 2014, παρουσιάζει το τραγούδι “Take my hand” από την πρώτη της δουλειά με τίτλο “Time goes by”  σε στίχους και μουσική της ιδίας. Στην δημιουργία του “Take my hand” συμμετείχαν οι εξαιρετικοί μουσικοί: Κώστας Σέγγης (πλήκτρα), Πόλυς Πελέλης (Μπάσο), Κώστας Λιόλιος (τύμπανα), Δημήτρης Κέκκας-Τάσος Τζιβιτζής (Κιθάρες-μέλη του melodic Metal band- Last Cremains).

Take my hand:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here