26/10/2010
www.musiccorner.gr
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Θα θυμάστε που πριν λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στο πρώτο video clip που γύρισε η Μαρίνα Σένα για το τραγούδι “ποια μοναξιά” και το οποίο αναμενόταν να δούμε στις τηλεοράσεις μας μέσα στον Οκτώβρη. Τελικά αυτό το video clip, αν και είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματά του …δεν θα το δούμε ποτέ! Θα δούμε όμως άλλο! Και πάλι για το “ποια μοναξιά”! Τι έχει συμβεί; Ο λόγος στην ίδια…

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και το κλιπ ετοιμάστηκε. Κάποια τεχνικής φύσεως λάθη που γίναν – ενώ ήταν όμορφο αποτέλεσμα – το καθιστούσαν δύσκολο να παίξει στα μουσικά κανάλια της χώρας. Δεν ήταν High Definition γυρισμένο και δεν ήταν αυτό που τελικά ήθελα να βγει σαν εικόνα μου προς τα εξω. Στην εποχή της υψηλής ανάλυσης και τεχνολογίας που ζούμε όφειλα να παρουσιάσω κάτι ανάλογο. Κρίμα τόσος κόπος και γυρίσματα. Ζητάω συγγνώμη που τελικά δεν θα παρουσιάσω το κλιπ για το οποίο είχατε γράψει και στο Music Corner. Δεν ήθελα να φανώ αναξιόπιστη… Συγγνώμη και παλι! Καποια πράγματα τα μαθαίνω και γω στην διαδρομή” !

Ο λόγος λοιπόν που το πρώτο video clip δεν προωθήθηκε στα κανάλια, είχε να κάνει με τεχνικής φύσεως ζητήματα αλλά η Μαρίνα δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Αμέσως προχώρησε σε νέα γυρίσματα, υπό τις οδηγίες ενός άλλου σκηνοθέτη, του George Ant. Πρόκειται για έναν νέο, αλλά ιδαίτερα ταλαντούχο σκηνοθέτη, που ήδη έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στο χώρο, γυρίζοντας το video clip “πόσο ακόμα” του Νίκου Γκάνου.

Μόλις χθες ολοκληρώσαμε το ολοκαίνουριο κλιπ και είμαστε και εγώ και ο George ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας. Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και θα μπορέσετε να σχηματίσετε κι εσείς άποψη γι’ αυτό. Έτσι ήθελα πραγματικά να είναι η εικόνα που θα υποστηρίξει το κομμάτι μου” , μας είπε η ίδια η Μαρίνα…

Το Music Corner εξασφάλισε για τους αναγνώστες του μία promo εικόνα από το νέο video clip και σας τη μεταφέρουμε παρακάτω. Μπορεί αυτό το promo να έχει διάρκεια μόλις 30 δευτερολέπτων, κι όμως, είναι αρκετό για να φανεί ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά τόσο σε οπτικό επίπεδο (η εικόνα είναι καταπληκτική σε high definition ανάλυση), όσο και σε επίπεδο σκηνοθετικής άποψης (εντυπωσιακές λήψεις, εικόνα που δένει άψογα με τα συναισθήματα του τραγουδιού και μια Μαρίνα Σένα …απλά υπέροχη!)

Λίγη υπομονή ακόμα για να δούμε και το ολοκληρωμένο video clip!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here