ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δισκογραφική Εταιρεία : Sony Music (12/2010)

Μετά το δισκογραφικό της ντεμπούτο που ξεπέρασε μέσα σε 6 μήνες τις χρυσές πωλήσεις, η Ήβη Αδάμου συναντά την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και μας ταξιδεύουν αυτά τα Χριστούγεννα μέσα από αγαπημένες μας μελωδίες.

Santa Claus is coming to town, Last Christmas, White Christmas, Άγια Νύχτα κάνουν ακόμα πιο μαγευτική την ατμόσφαιρα των ημερών.

Κυκλοφορεί από την Sony Music σε όλα τα δισκοπωλεία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER
Γράφει η Μαριάννα Πουτακίδου – m.poutakidou@musiccorner.gr

Τα τελευταία χρόνια πολύ σπάνια περνάνε Χριστούγεννα χωρίς μία «εορταστική» δισκογραφική δουλειά ή έστω ένα αντίστοιχο τραγούδι. Φέτος λοιπόν, ήταν η σειρά της Ήβης Αδάμου να μας τραγουδήσει, επηρεασμένη από το πνεύμα των ημερών.

Ο δίσκος «Χριστούγεννα με την Ήβη Αδάμου», περιλαμβάνει τέσσερα all time classic Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, που ποτέ δε λείπουν από τις εορταστικές playlists των ημερών αυτών. Η αρχή γίνεται με το «Santa Claus is coming to town», ενώ η συνέχεια είναι πιο δυναμική με μια αρκετά ρυθμική εκτέλεση του «Last Christmas» των Wham. Το album συμπληρώνει το όμορφα ενορχηστρωμένο «White Christmas», για να κλείσει με το καλύτερο ίσως κομμάτι του CD, μια μίξη της, ούτως ή άλλως, ιδιαίτερης «Άγιας νύχτας» με το «We wish you a Merry Christmas», στην οποία ξεχωριστή είναι και η συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου.

Όμορφες μελωδίες, που ξυπνούν ευχάριστες μνήμες σε όλους, μικρούς και μεγάλους, αλλά και εξίσου όμορφες ερμηνείες από μία φωνή που συνδυάζει την ωριμότητα ενός επαγγελματία τραγουδιστή με την αθωότητα μιας κοπέλας 17 χρονών. Ίσως να περίμενα βέβαια, περισσότερα κομμάτια σε μία «Χριστουγεννιάτικη» δισκογραφική δουλειά. Είναι άλλωστε τόσες πολλές οι μελωδίες που έχουν άρρηκτα συνδεθεί με τη γιορτή των Χριστουγέννων, κάποιες από τις οποίες είναι και λιγότερο γνωστές και θα άξιζε ίσως να ξανακουστούν μέσα από μια πιο φρέσκια οπτική. Παρόλα αυτά ο δίσκος «Χριστούγεννα με την Ήβη Αδάμου», η δεύτερη δισκογραφική απόπειρα της νεαρής ερμηνεύτριας, ανταποκρίνεται επάξια στο ρόλο του και αποτελεί το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για τους πολυάριθμους θαυμαστές της.

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ CD
01. Santa Claus is coming to town
02. Last Christmas
03. White Christmas
04. Άγια Νύχτα / We wish you a merry Christmas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here