4/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τα χρήματα που έχουν εισπράξει καλλιτέχνες μεγάλου διαμετρήματος από εμφανίσεις τους για την οικογένεια Καντάφι δωρίζουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ο ένας μετά τον άλλον. Με την κατάσταση στη Λιβύη να εξελίσσεται στη μεγαλύτερη τραγωδία των τελευταίων ετών και τον συνταγματάρχη Καντάφι να δολοφονεί συμπολίτες του προσπαθώντας να κρατηθεί στην εξουσία, ακούγεται μάλλον φυσικό οι σταρ να «επιστρέφουν» τις αμοιβές τους.

Ο Καντάφι έχει κατηγορηθεί πολλές φορές στο παρελθόν για υπόθαλψη και προώθηση της τρομοκρατίας και ειδικά οι ΗΠΑ βρισκόντουσαν πάντα στο «στόχαστρο» του Λίβυου ηγέτη. Γι’ αυτό και η Beyonce χάρισε την αμοιβή της από εμφάνιση στο οικογενειακό περιβάλλον του Καντάφι στα θύματα του σεισμού της Αϊτής, όπως ανακοίνωσε επισήμως ο μάνατζερ της τραγουδίστριας.

Όλες οι καταβολές προς την Beyonce από μια εμφάνισή της την πρωτοχρονιά του 2009 σε μέλη της οικογένειας του Καντάφι, ακόμα και η προμήθεια του ατζέντη, κατευθύνθηκαν στα θύματα της Αϊτής, εδώ και ένα χρόνο”, ξεκινάει η ανακοίνωση. Αμέσως μόλις μας έγινε γνωστό ότι ο διοργανωτής της συναυλίας ήταν συνδεδεμένος με την οικογένεια Καντάφι, αποφασίσαμε να μην κρατήσουμε τα χρήματα αλλά να τα δώσουμε για καλό σκοπό”, ολοκληρώνει η ανακοίνωση.

Εκτός από την Beyonce και η Nelly Furtado έκανε σχετική δήλωση : “Το 2007 έλαβα 1.000.000 δολάρια από το περιβάλλον του Καντάφι για να εμφανιστώ 45 λεπτά σε ξενοδοχείο στην Ιταλία. Θα δωρίσω αυτά τα χρήματα”.

Να δούμε ποιος θα πάρει σειρά να αποποιηθεί την αμοιβή του από την οικογένεια Καντάφι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here