26/11/2012
Γράφει η Βασιλική Πολυκάρπου
Φωτογράφηση: Ματίνα Φουντούλη
www.musiccorner.gr

Το βράδυ της Τετάρτης συναντήσαμε και ακούσαμε την Κατερίνα Μακαβού σε μία μουσική παράσταση στον Ιανό, με αφορμή την παρουσίαση του καινούριου της δίσκου, “Άλλη μια ώρα“! Η Κατερίνα Μακαβού παράλληλα με την εξαιρετική παρουσίαση της νέας της δουλειάς, ερμήνευσε και μία σειρά από αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής και της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Στο πρώτο μισό, ακούσαμε κομμάτια, όπως το “Περί Έρωτος”, το “Ψυχή δεν έχει” και το “Ο τρελός” σε στίχους και μουσική του Θανάση Τζίνγκοβιτς, που συγκαταλέγονται στο νέο της δίσκο. Ξεχώρισε το “Πόσα Παράπονα”, το οποίο έγραψε η ίδια σε συνεργασία με τον Οδυσσέα Ιωάννου, αλλά και το “Καράβι που φεύγει”, του οποίου το videoclip είναι διαθέσιμο διαδικτυακά.

Μετά από λίγο, στη σκηνή ανέβηκε ο Μανώλης Φάμελος για να ερμηνεύσουν μαζί το “Ψυχή δεν έχει”, αλλά και τραγούδια από τη δισκογραφία του ίδιου. Ακούστηκε το πολύ όμορφο τραγούδι “Έλα πίσω αγάπη σε μένα” από την οικοδέσποινα της βραδιάς, που δέχτηκε το πολύ θερμό χειροκρότημα από το κοινό του Ιανού. Λίγο πριν το διάλειμμα, φώναξε ακόμα στην σκηνή τον Αλέξανδρο Πισκιούλη από το συγκρότημα Balkanatolia, για να ερμηνεύσουν το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, “Άλλη μια ώρα”.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, ακούσαμε κομμάτια, όπως η “Πεταλούδα” και το “Μονάχα να γελάς”. Ανάμεσα στις μουσικές επιλογές της Κατερίνας Μακαβού, συγκεταλέχθηκε και το καταπληκτικό κομμάτι “Falling Slowly” από το soundtrack της ιρλανδικής ταινίας “Once”. Αν λάβουμε υπόψη την παρουσία του Μανώλη Φάμελου, δε θα μπορούσε να λείπει η εκτέλεση του “Ας ερχόσουν για λίγο”, που τον έχουμε συνηθίσει πλέον να ερμηνεύει καθιερωμένα, σε μία δική του ξεχωριστή εκδοχή.

Ακούστηκαν ακόμη πολλά γνωστά τραγούδια, όπως η “Σερενάτα”, η “Μαριάνθη των Ανέμων”, ενώ η βραδιά έκλεισε με το αγαπημένο “Αυτή η νύχτα μένει” του Σταμάτη Κραουνάκη. Το δεύτερο κατά σειρά album της Κατερίνα Μακαβού “Άλλη μια ώρα” , για το οποίο δήλωσε “πάρα πολύ χαρούμενη”, όπως είμαστε και εμείς που το ακούσαμε, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.katerinamakavou.gr!

Αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από τη παρουσίαση


*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here