9/1/2013
www.musiccorner.gr
(χορηγός επικοινωνίας)

Ο «Ρυθμός Stage» παρουσιάζει την Ηρώ στη μουσική παράσταση “Μόνο Εμείς” την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνο – φωνή, που θα συζητηθεί!

Μ’ ένα νέο τραγούδι στις αποσκευές της (Τα μικρά τα πλοία – στίχοι: Γερ. Ευαγγελάτος) και με ένα πρόσφατο cd με τίτλο Ψύχραιμα, η εξαιρετική ερμηνεύτρια θα βρεθεί στον όμορφο χώρο του Ρυθμού για μια παράσταση – έκπληξη, με μοναδική συντροφιά το πιάνο της και τον κόσμο της.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης η Ηρώ θα ξετυλίξει αγαπημένα και καινούργια τραγούδια από τους δίσκους της, τραγούδια παλαιότερα και σύγχρονα ελλήνων συνθετών που αγαπάει, αλλά και ξένα κομμάτια σε διάφορες γλώσσες, που αποδίδει όπως καμία άλλη τραγουδίστρια.  Ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερες επιλογές και με  μοναδικούς, αναπάντεχους συνδυασμούς ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Τραγούδια που ερμηνεύει όπως κανένας άλλος! Μόνο με ένα πιάνο και την υπέροχη φωνή της!

Εάν ζητούσαμε από την Ηρώ, να μας περιγράψει με λίγα λόγια την πορεία της από το ’95 ως σήμερα, θα μας έλεγε… «Άτιμα τα πράγματα», όμως «Έτσι είμαι εγώ» και «Έτσι είναι οι σχέσεις», μία «Απογείωση», αλλά… «Κοίτα με, αντέχω», η ζωή είναι γεμάτη «Χρώματα» και αυτό δεν το «Αλλάζω», γι’ αυτό «Ψύχραιμα» προς νέες αναζητήσεις φτερουγίζω και σας καλώ μαζί μου, γιατί… «Είμαι ένα πουλί που το έλεγαν αγάπη».

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης: 22.30

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here