19/2/2013
www.musiccorner.gr

Αμέσως μετά τη νίκη τους στον ελληνικό τελικό της Eurovision, οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας έκαναν δηλώσεις στα media. Εκεί ήταν η συνεργάτιδά μας Βερόνικα Αντωνιάδου και κατέγραψε τις δηλώσεις τους…

Το περιμένατε ότι θα νικήσετε;
Koza Mostra: Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε, όχι!

Πάντως είχατε από την αρχή τον αέρα του νικητή…
Koza Mostra: Αυτά δεν μας λένε τίποτα. Φαβορί και χτυπήματα στο Youtube. Δεν το πιστεύαμε ότι θα βγούμε. Πιστεύαμε σε αυτό που κάναμε αλλά όχι στο ότι θα βγούμε!
Αγάθωνας Ιακωβίδης: Εγώ το πίστευα! Το πίστευα από την αρχή και πριν ακούσω τα άλλα τραγούδια. Όχι ότι δεν μου άρεσαν -έχω πει και ποια μου άρεσαν- αλλά το πίστευα!

Εφόσον είστε πρώτοι στην Ελλάδα, μένει να είστε πρώτοι και στο εξωτερικό…
Αγάθωνας Ιακωβίδης: Αυτό δεν θα το πούμε ξανά γιατί θέλουμε να ψηφίσουν και οι Ευρωπαίοι.
Koza Mostra: Μας ψηφίσουν ή όχι, θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που μας στέλνει εκεί. Αυτό είναι το θέμα, να περάσουν όλοι καλά και να πιστεύουν σε αυτό που στέλνουν.

Το χαρήκατε πάνω στη σκηνή;
Koza Mostra: Σίγουρα το χαρήκαμε γιατί τόσες μέρες κάναμε πρόβες σε άδειο χώρο. Σήμερα βγήκαμε (στη σκηνή) και ξαφνικά είδαμε κόσμο επιτέλους!

Πήγαν όλα όπως τα θέλατε πάνω στη σκηνή;
Αγάθωνας Ιακωβίδης: Πήγαν όπως τα θέλαμε.
Koza Mostra: Για να σας πω την αλήθεια κάποια λαθάκια έγιναν αλλά το θέμα είναι η ενέργεια που βγάζουμε σαν σχήμα.
Αγάθωνας Ιακωβίδης: Θα ήθελα να προσθέσω ότι επειδή δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο, ο κύριος Φωκάς Ευαγγελινός μας βοήθησε πάρα πολύ στην κίνηση. Ειδικά εμένα που είμαι …τελείως ακίνητος με βοήθησε πάρα πολύ (γέλια) βοηθώντας τα παιδιά να κάνουν κινήσεις γύρω από μένα!
Koza Mostra: Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φωκά Ευαγγελινό, στον Απόστολο Μητρόπουλο, στην εταιρία μας Platinum, στην Art on the Road, στον Στάθη Παχίδη που έγραψε τους στίχους και σε όλους όσους μας πιστέψανε.

Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας σας;
Αγάθωνας Ιακωβίδης: Εγώ νομίζω το τραγούδι.
Koza Mostra: Όλοι όσοι βλέπετε εδώ και οι οικογένειές μας που μας αντέχουν τόσο καιρό και μας στηρίζουν. Επίσης, το ότι πριν βγούμε στην σκηνή κάναμε ένα πάρτι μόνοι μας στα παρασκήνια! Αυτό μας έδωσε την ενέργεια που είχαμε πάνω στη σκηνή.

Θέλετε να αφιερώσετε τη συμμετοχή σας κάπου ή σε κάποιον;
Koza Mostra: Στα δικά μας άτομα, και όταν λέω δικά μας εννοώ τους συντελεστές, τις οικογένειές μας, τους φίλους που μας στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα. Γιατί ήταν αγώνας πραγματικά. Ήταν κάτι που δεν είχαμε ξανακάνει και ρίξαμε αρκετή δουλειά. Επίσης, σε όλο τον κόσμο που έχει έρθει στις συναυλίες μας, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είμαστε μόλις 14 μηνών μπάντα και αν μας λέγανε τότε ότι θα ήμασταν τώρα εδώ τριγυρισμένοι με μικρόφωνα και κάμερες …θα τους πλακώναμε στο ξύλο!
Αγάθωνας Ιακωβίδης: Εγώ θέλω να αφιερώσω τη νίκη μας. Και ξέρω ότι δεν είναι τίποτα για τον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται άγρια αλλά ίσως είναι μια μικρή χαρά αν, όταν πάμε εκεί, πάρουμε μια καλή θέση. Το ότι πάμε είναι χαρά για μας αλλά και για τους ανθρώπους που μας ψήφισαν και μας γουστάρουν! Πρέπει να παίρνουμε τέτοιες χαρές γιατί τα πράγματα πάνε πολύ χάλια!

Πως θα προωθήσετε το τραγούδι; Θα πάτε σε κάποιες χώρες στο εξωτερικό;
Koza Mostra: Δεν το γνωρίζουμε ακόμα αυτό. Αύριο έχουμε μια συνάντηση για να το συζητήσουμε.

Δεν φαινόσασταν αγχωμένοι πάνω στη σκηνή. Μήπως το άγχος ξεκινάει τώρα;
Koza Mostra: Όχι, όχι, έχει φύγει το άγχος και μάλλον δεν είχαμε ποτέ άγχος γιατί απλούστατα -δεν ξέρω πώς θα ακουστεί- δεν ήρθαμε για να βγούμε πρώτοι. Ήρθαμε για να παρουσιάσουμε κάτι άλλο.
Αγάθωνας Ιακωβίδης: Σε παρακαλώ… (γέλια)
Koza Mostra: Εντάξει, εκτός από τον Αγάθωνα… (γέλια)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here