8/5/2013
www.musiccorner.gr

Η Βασιλική Καρακώστα, ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης και η Λυδία Μπουντούνη, επιστρέφουν στο Nueva Trova στο Μοναστηράκι για τις Κυριακές του Μάη. Εμπνευσμένοι, ανανεωμένοι και δυναμωμένοι με θεωρία και μελέτη, μέσα από το κοινό τους στοιχείο, τον ρυθμό, η Βασιλική και οι «Δαίμονες των Εγχόρδων», θα πραγματοποιήσουν τον 3ο κύκλο εμφανίσεων τους.

Προηγήθηκαν οι εκρηκτικές εμφανίσεις τους Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο, όπου ταξίδεψαν και εμφανίστηκαν στη Θεσσαλονίκη, τα Τρίκαλα και τον Βόλο. Τώρα επιστρέφουν στη σκηνή του Nueva Trova στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντας παράταση στη μυσταγωγική τους γιορτή, εκεί όπου οι ταμπέλες δεν παίζουν κανένα ρόλο, αφού το κοινό και η σκηνή γίνονται ένα, με τραγούδια από την ελληνική παράδοση, τις καταβολές της Βασιλικής Καρακώστα, μέχρι πρωτότυπες οργανικές συνθέσεις των “Δαιμόνων”, Κωνσταντίνου Μπουντούνη στο βιολοντσέλο και Λυδίας Μπουντούνη στο βιολί.

vassiliki_karakwsta_2013_05

Με τραγούδια της νέας τους κυκλοφορίας, όπως «Τα Καλάζνικωφ» που έχουν ήδη αγαπηθεί, συγκινούν και σε καλούν να κοιτάξεις ψηλά τον ανοιχτό ουρανό με τη χαρά της απρόβλεπτης δημιουργίας, σε παλιούς και καινούργιους κανόνες που σηματοδοτούν μια γιορτή –ή ένα πανηγύρι για βιολί, βιολοντσέλο, cajon, κιθάρα και νταούλι!

Κυριακές 12, 19 & 26 Μαΐου

Nueva Trova
Βλαχάβα 9 και Αθηνάς, Μοναστηράκι
Τηλέφωνα κρατήσεων: 6980 091150 – 211 0133418

Είσοδος Ελεύθερη
Θύρες Ανοιχτές: 21:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here