12/6/2013
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  3 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή 28/6 .  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση  στο μουσικό προαύλιο του BADMINTON στις 28 και 29 Ιουνίου στην παράσταση «Swing, Blues και Γιώργος Μουζάκης» ο Δώρος Δημοσθένους κυκλοφορεί 2 κλασσικά ελληνικά τραγούδια σε απρόβλεπτες, εκρηκτικές swing διασκευές από το επερχόμενο album του.

dimosthenous_2013_06_01

Θα θέλα να ‘σουνα το ταίρι μου” (Γιωργ.Μουζάκης – Κ.Κοφινίωτης)
Που να βρώ γυναίκα να σου μοιάζει” (Αντ.Νταλγκάς – Κ.Ανατολίτης)

Στην καρδιά του ελληνικού καλοκαιριού ας παρασυρθούμε  από την ατμόσφαιρα και την χαλαρότητα μιας εποχής ξεχασμένης όπου η μουσική και ο χορός ήταν ο βασικός τρόπος διασκέδασης.

Ελάτε λοιπόν να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να νοσταλγήσουμε και να ονειρευτούμε με 2 τραγούδια για το καλοκαίρι σε ρυθμούς swing και let’s party!!!

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ – Θέατρο Badminton
Ώρα έναρξης: 21:00

Γενική είσοδος: 15€ – Φοιτητικό, ανέργων: 10€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here