Γράφει o Σοφιανός Καβακόπουλος
www.musiccorner.gr
Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Η λέξη με τις περισσότερες αναζητήσεις στο internet. Η λέξη που όλοι λένε πιο συχνά από οτιδήποτε άλλο. Σαράντα φορές την μέρα το σκέφτονται οι άντρες, δέκα φορές την μέρα το σκέφτονται οι γυναίκες. Το ψάχνουμε, το κυνηγάμε σαν το Ιερό Δισκοπότηρο. Αυτοσκοπός για μερικούς, επιβεβαίωση για άλλους. Εναλλακτικό το θεωρούν μερικοί, ποιοτικό άλλοι. Σεξ, με την ανάγνωση και μόνο αυτής της λέξης το ενδιαφέρον επικεντρώνεται από όλους. Ξυπνάμε και το έχουμε παντού γύρω μας και ενώ μερικοί αδιαφορούν άλλοι τσιμπολογούν δείγματα αριστερά και δεξιά. Πολλοί ντρέπονται να το παραδεχτούν και κρύβονται κολλημένοι στα συντηρητικά στερεότυπα της σημερινής κοινωνίας, έτσι όπως την πουλάει η τηλεόραση.
Sex
Το ζήτημα είναι πως είτε το λες είτε όχι, το έχεις εκεί τριγύρω σου. Το ζεις, το σκέφτεσαι και το κυνηγάς άμεσα ή έμμεσα. Ποτέ δεν θεωρούσα τον εαυτό μου συντηρητικό και πάντα το χαιρόμουν που ήμουν αντισυμβατικός, αλλά νευριάζω. Με εκνευρίζει και η ποσότητα επιλογών, αλλά με εκνευρίζει και όλη αυτή η ψευτοηθική που πουλούν μερικοί. Γνώρισα πριν λίγο καιρό κάποιον που περνούσε όλη την μέρα του μέσα στο facebook γνωρίζοντας γυναίκες, μιλώντας μαζί τους, πουλώντας το παραμύθι που ήθελε η κάθε μια από αυτές. Κακό; ΟΧΙ. Από τη στιγμή που αυτό ήταν επιλογή του και επιλογή των γυναικών, όχι μόνο δεν είναι κακό, αλλά αντιθέτως το επικροτώ.

Ο τύπος λοιπόν κατέληγε με τις γυναίκες για σεξ, με αρκετά καλό ποσοστό επιτυχίας και συνέχιζε στον επόμενο στόχο. Σε συζητήσεις όμως πουλούσε μια διαφορετική ηθική. Αυτό είναι το επιλήψιμο. Αυτό είναι το κατακριτέο από μένα και ελπίζω από όλους. Δεν μπορείς να λες σε όλους πως για να κάνεις σεξ, πρέπει να υπάρχει συναίσθημα. Να μιλάς για έρωτες και πρίγκιπες με πριγκίπισσες και να κυνηγάς το αντίθετο. Δεν μπορείς να βρίζεις τους άλλους, που κάνουν αυτό ακριβώς που κάνεις και εσύ στα κρυφά. Δεν μπορείς να κατηγορείς και να δείχνεις και να κουνάς το δάχτυλο κρυμμένος πίσω από εκκλησιαστική ηθική.

Δε θα πιάσουμε το κομμάτι εκκλησία, γιατί αυτό πονάει πολύ και οι απόψεις μου είναι αρκετά αιρετικές για την Ελληνική Κοινωνία. Θα παραμείνουμε σε αυτούς που ενώ χαίρονται αυτό που κάνουν νιώθουν την ανάγκη να το κρατούν κρυφό. Νιώθουν την ανάγκη να πουλήσουν μια άλλη εικόνα πιο αρεστή. Πόσο βαρετός όμως θα ήταν ο κόσμος αν όλοι αρέσαμε σε όλους. Σκεφτείτε ότι την διαφορετικότητα σας ίσως να την θαυμάζουν περισσότεροι και βγάλτε τους αληθινούς εαυτούς σας προς τα έξω. Το έχω πει χιλιάδες φορές πως αφού άντρες και γυναίκες ντύνεστε με βάση πως θα προσκαλέσετε το αντίθετο φύλο κοντά σας, τολμήστε και ζήστε το κιόλας χωρίς ενοχές. Οι ενοχές σας κόβουν περισσότερη από τη μισή ευχαρίστηση.

Εγώ από την άλλη έχω μείνει κολλημένος σε παλιές τακτικές και επιλογές. Λατρεύω το φλερτ. Το να βλέπεις την γυναίκα ζωντανή απέναντι σου και να προσπαθείς να την κατακτήσεις. Συνεχίζουν και μ’ αρέσουν τα κρυφά κοιτάγματα, τα βιαστικά βλέμματα και τα παιχνίδια του μυαλού σε live και μόνο καταστάσεις. Μου ασκεί μια γοητεία το άγνωστο. Να πρέπει να μάθεις το μυαλό του άλλου για να βρεις την μικρή κερκόπορτα που θα σε οδηγήσει μέσα. Όσο περισσότερο διαρκεί το φλερτ, τόσο καλύτερα περνάμε και οι δύο. Άλλωστε αν το δούμε ψυχρά τελείως το sex είναι απλά η κατάληξη. Τι μένει μετά από αυτό; Ένα τσιγάρο. Δεν θα υπάρχει ποτέ ξανά η μαγεία του ΑΓΝΩΣΤΟΥ.

Θα ξέρεις, άρα θα υποκρίνεσαι…

———————

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here