Η Δέσποινα Λεοντή μας έφερε το δεύτερο βίντεο κλιπ της, από το προσωπικό της EP, με τίτλο “Αγκίστρι”. Με ένα παλιό σαλόνι μέσα στην θάλασσα και την αισθητική των About Elegance, μας τραγουδά για μία αληθινή ιστορία που έζησε στο όμορφο νησί του Σαρωνικού.

Το κορίτσι από τον Πειραιά αποφάσισε να αφήσει τα σίγουρα και για έναν χρόνο να ασχοληθεί αποκλειστικά με την μουσική. Κάπως έτσι γεννήθηκε το 1ο της EP με τίτλο “Ένας χρόνος μουσική”, που περιέχει δύο κομμάτια δικής της σύνθεσης. (Πάλι; / Αγκίστρι)

Δέσποινα Λεοντή:
“Διπλή σημασία έχει για εμένα το “Αγκίστρι” μιας και πέρα από το λογοπαίγνιο, η έμπνευση ήρθε πράγματι από το νησί του Αργοσαρωνικού, Αγκίστρι. Στην ουσία αυτό ήταν το μέρος που μου ξεκλείδωσε ολοκληρωτικά την ικανότητα να μετατρέπω τα συναισθήματα μου και τις εκάστοτε σκέψεις μου σε στίχους και μουσική.
Όσο για τον έρωτα…πάντοτε μας “αγκιστρώνει” και μας πιάνει στα δίχτυα του, είτε το θέλουμε, είτε όχι.
Ακούστε το και ελπίζω να το αγαπήσετε όσο κι εγώ, γιατί το μόνο που ζήτησα από την ομάδα μου όταν γραφόταν το σενάριο για το βίντεο κλιπ, ήταν: “Κάντε το όπως θέλετε, αρκεί να το βλέπω εγώ και να ανατριχιάζω…”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here