Η Ανδριάνα Μπάμπαλη, έναν χρόνο μετά το άλμπουμ «Το Μαζί Είναι Δρόμος», προλογίζει τις Γιορτές με ένα καινούργιο τραγούδι, το «Καλή Χρονιά».

babali_interview_2015_04_016

Τη μουσική έχει γράψει η ίδια και τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης. Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στη νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή της Feelgood Records, «Super Christmas». Το mastering έγινε από τονFrank Arkwright σταAbbey Road Studios του Λονδίνου.

Ο Monsieur Minimal μας εκπλήσσει γι’ άλλη μια φορά παρουσιάζοντας ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

monsieur_minimal_live_2015_04_002

Πρόκειται για τη χριστουγεννιάτικη εκδοχή του τραγουδιού “Stars”, με νέους ελληνικούς στίχους και τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου. Το original τραγούδι περιλαμβάνεται στο άλμπουμ τουMinimal “High Times” που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες.

Το «Στην Πιο Μεγάλη Γιορτή (Stars Xmas Edition είναι σε μουσική και στίχους του Monsieur Minimal και επίσης περιλαμβάνεται στη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Feelgood Records«Super Christmas».

*Τα νέα χριστουγεννιάτικα τραγούδια της Ανδριάνας Μπάμπαλη και τουMonsieur Minimal περιλαμβάνονται στη νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή της Feelgood Records, Super Christmas που θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here