«Κατάρες δεν μας πιάνουν» τραγουδά η Αντιγόνη Κατσούρη, σε μουσική δική της και στίχους του Γιώργου Κωνσταντινάρα – μία pop σύνθεση με εθιστικό ρεφρέν, με την αιθέρια φωνή της Αντιγόνης να τραγουδά για τις δυνατότητες του ανθρώπου να ξεπερνά τα εμπόδια που συναντά μπροστά του.

katsouri_cover_2016_07_001

Ένα τραγούδι που υπενθυμίζει την αξία του να είσαι ο εαυτός σου, να ζεις αυθεντικά και να μην δίνεις βάση στις «κακές γλώσσες» και στις προκαταλήψεις που «αιχμαλωτίζουν» την ζωή και τον θετικό τρόπο σκέψης!

Με απόλυτα καλοκαιρινή pop διάθεση, η Αντιγόνη κατέκτησε τις ραδιοφωνικές συχνότητες σε όλη την Ελλάδα ήδη από την avant premiere του τραγουδιού!

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα
Η Αντιγόνη Κατσούρη είναι αδιαμφισβήτητα μια ιδιαίτερη μουσικός, αλλά και προσωπικότητα. Γεννημένη στην Ελλάδα με καταγωγή από την Κύπρο, και έχοντας ζήσει στις Η.Π.Α. και στην Γερμανία, φέρνει κοσμοπολίτικο αέρα στο καλλιτεχνικό της ύφος.

Ύστερα από την άκρως επιτυχημένη συνεργασία της με τον Λάκη Παπαδόπουλο με τίτλο “Rendez-vous”, παρέα με τον οποίο ερμήνευσαν αγαπημένα γαλλικά τραγούδια σπουδαίων συνθετών, η Αντιγόνη Κατσούρη επέστρεψε με νέο album που φέρει τον τίτλο Ένα Χαμόγελο για το Αύριο.

Πέραν από τη συνεργασία της με τον Λάκη Παπαδόπουλο και το album αυτό, η Αντιγόνη Κατσούρη έχει κυκλοφορήσει το άλμπουμ «Ουράνιο Τόξο», το οποίο είχε λάβει διθυραμβικές κριτικές από τα ΜΜΕ, ενώ το επερχόμενο άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 από την Final Touch.

Η Αντιγόνη έδειξε σε μικρή ηλικία την μεγάλη κλίση και αγάπη της για το πιάνο, κάνοντας από οκτώ ετών τα πρώτα της βήματα στην μουσική σύνθεση, για την οποία σε ηλικία δέκα ετών παρουσιάστηκε ως «παιδί- θαύμα» στην κρατική τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.

Απέκτησε το πτυχίο πιάνου με διάκριση, καθώς και Δίπλωμα πιάνου από το Πανεπιστήμιο του Thames Valley (Thames Valley University, London College of Music) και δικαίωμα χρήσης του τίτλου L.L.C.M., ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας και μουσικής ψυχοθεραπείας.

Η μουσική της καριέρα περιλαμβάνει συναυλίες σε ποιοτικές μουσικές σκηνές στην Ελλάδα, συμμετοχή σε σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα καθώς και συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων οι: Λάκης Παπαδόπουλος, Bασίλης Παπακωνσταντίνου, Μάριος Τόκας, Γιάννης Νικολάου, Βασίλης Καζούλης, κ.α.

Παράλληλα με τις μουσικές της δραστηριότητες, η Αντιγόνη είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται ως Συμβολαιογράφος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here