Ο Αντώνης Βλάχος θα βρεθεί στο Ο ΜΠΑΜΠΑΣ καφετέρια μπάρα για ένα “One Man Show”, την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 21:30.

Λίγα λόγια για τον Αντώνη:
O Αντώνης Βλάχος είναι μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, πολύ-οργανοπαίκτης και συνθέτης από το Αίγιο. Τα τελευταία 2 χρόνια παρουσιάζει ένα Loop project, όπου δημιουργεί μουσικές συνθέσεις με τη χρήση πολλών διαφορετικών μέσων και μουσικών οργάνων συμπεριλαμβανομένων: κιθάρα, μπάσο, ukulele, πλήκτρα, βιολί, φυσαρμόνικα, percussion και cajon, ενώ επιπλέον με τη φωνή του αναπαράγει κρουστά με το στόμα (beat-boxing).

Το πρόγραμμά του περιέχει Pop, Rock, Folk, Soul και Funk δημοφιλή τραγούδια σε ακουστική εκτέλεση, με ιδιαιτερότητα στον τρόπο εκτέλεσης. Στα τραγούδια που παρουσιάζει ηχογραφεί και αναπαράγει live loops, δίνοντας τη δική του ιδιαίτερη πινελιά και δημιουργώντας την αίσθηση του ολοκληρωμένου συνόλου στον ακροατή.

Το βιογραφικό του απαριθμεί αρκετές πετυχημένες εμφανίσεις σε στέκια και μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και κάποιες εμφανίσεις σε Pub του Λονδίνου.

Επίσης, είναι ο τραγουδιστής του Μοντέρνου Rock συγκροτήματος 3Fold Pain, με τους οποίους στα 4 χρόνια ύπαρξης, έχει περιοδεύσει στην Ελλάδα και την Ιταλία, έχει κυκλοφορήσει ένα EP, ένα 7ιντσο βινύλιο και ένα φουλ άλμπουμ. Το 2013 οι 3Fold Pain υπέγραψαν δισκογραφικό συμβόλαιο με την αμερικάνικη εταιρεία “Turkey Vulture Records” για την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου άλμπουμ τους και την παγκόσμια διάθεση του μέσω της Turkey Vulture Records/Bungalo Records/Universal Music Group Distribution (USA).
Αξίζει να αναφερθεί πως ο Αντώνης Βλάχος συμμετείχε στη νέα Rock Opera «Οι καμπάνες του Edelweiss» που ανέβασε ο Νίκος Καρβέλας σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση στο Pantheon Theater.

vlachos_afisa_2015_05

Ο Μπαμπάς καφετέρια-μπάρα
Φαλήρου 53, Κουκάκι
Τηλ. 215 5505565

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here