Γράφει ο Φίλιππος Λαμπρινός
Φωτογραφίες: Λία Διαμαντοπούλου

Στο πολύ όμορφο roof garden του ξενοδοχείου Electra Metropolis Athens πραγματοποιήθηκε από την Cobalt Music η απονομή πλατινένιου δίσκου στην LP για τις πωλήσεις του νούμερο 1 τραγουδιού της χρονιάς «Lost on You». Η φετινή καλλιτεχνική αποκάλυψη Laura Pergolizzi παρέλαβε με μεγάλη χαρά και αμηχανία το βραβείο της, ευχαρίστησε τον κόσμο και φωτογραφήθηκε ξεχωριστά με τον καθένα.

lp_event_2016_09_001

Αν και ο χώρος αρχικά είχε ετοιμαστεί για μια πιο επίσημη βράβευση και ομιλία, αυτό άλλαξε μετά από επιθυμία της ίδιας της καλλιτέχνιδας, η οποία προφανώς θα ένιωθε άβολα με κάτι τέτοιο. Μετά από αυτή την σύντομη καθυστέρηση και αφού τα φωτογραφικά φλας πήραν θέση, η LP έκανε την εμφάνιση της, πάντα με το δικό της ιδιαίτερο στυλ και με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Πρώτη το μικρόφωνο πήρε η διευθύντρια της Cobalt Music, Άννα–Μαρία Αντίππα, η οποία αφού απένειμε τον πλατινένιο δίσκο στην LP μέσα σε χειροκρότημα, μίλησε για την μεγάλη φετινή της επιτυχία και εξέφρασε την μεγάλη χαρά και τιμή που νιώθει η Cobalt για αυτή τη συνεργασία καθώς και τη σιγουριά της ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θα κάνει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες παγκοσμίως τα επόμενα χρόνια.


Στη συνέχεια το μικρόφωνο πήρε το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, η LP. Εμφανώς αγχωμένη και αμήχανη μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς εξέφρασε την τεράστια χαρά που νιώθει για αυτή την απονομή. «Ευχαριστώ πάρα πολύ,  έχω μείνει άφωνη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό έχει συμβεί. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Cobalt Music και όλους εσάς. Ασχολούμαι με τη μουσική πολλά χρόνια και ξέρω πόσο δύσκολο είναι αυτό και ότι το timing παίζει πάντα μεγάλο ρόλο. Κάτι  στο σύμπαν, στον ουρανό βοήθησε να γίνει όλο αυτό. Είναι πολύ ιδιαίτερο και δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς  την ομάδα μου. Τους είμαι ευγνώμων»


Το τέλος της απονομής βρήκε την αμερικανίδα τραγουδοποιό και τραγουδίστρια να φωτογραφίζεται με φόντο την Ακρόπολη συνομιλώντας σε πολύ φιλικό κλίμα με τον κόσμο.


Την πλησιάσαμε και τη ρωτήσαμε για την παρουσία της στην Ελλάδα και την τεράστια επιτυχία που πραγματοποίησε φέτος. Η απάντησή της αποκλειστικά στο MusicCorner.gr, είχε μάλλον πολύ ενδιαφέρον: «Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα. Την αγαπώ, ήθελα πάρα πολύ να έρθω. Ο πρώτος μου έρωτας ήταν μία ελληνίδα, ήμασταν κάποιο διάστημα μαζί κι αυτή έρχεται συνέχεια εδώ, αλλά δεν έτυχε να έρθουμε μαζί. Αγαπώ τους Έλληνες. Δεν περίμενα τέτοια επιτυχία. Ειδικά όχι στην Ελλάδα.  Είναι μια αστεία και ενδιαφέρουσα ευχαρίστηση. Δεν ξέρω από πού ξεκινά η επιτυχία άλλων,  αλλά εμένα ξεκίνησε από το πιο όμορφο μέρος του κόσμου και είναι κάτι πραγματικά υπέροχο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το αυριανό live. Θα περάσουμε υπέροχα!»


Η παρουσία της LP στην Ελλάδα ολοκληρώνεται με δύο εμφανίσεις, μία στην Αθήνα, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (23 Σεπτεμβρίου), και μία στη Θεσσαλονίκη, στο Principal Open Air (24 Σεπτεμβρίου).

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here