Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την πολύ επιτυχημένη εμφάνιση του Dimitris Kalantzis quintet στον κατάμεστο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, έγινε η απονομή ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥ ΔΙΣΚΟΥ στον Δημήτρη Καλαντζή & τους συνεργάτες του για τις πλατινένιες πωλήσεις του άλμπουμ “Mano’s – Jazz Tribute to Manos Hadjidakis” που κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Mano's_Jazz_Tribute_to_Manos_Hadjidakis_Dimitris_Kalantzis quintet_anna_maria_antippa_2017_09_004_aponomy platineniou_diskou

Την απονομή έκανε στα παρασκήνια η διευθύντρια της Cobalt Music κα Άννα-Μαρία Αντίππα, τονίζοντας στην εισαγωγή της «πόσο σπάνιο είναι στις μέρες μας αυτό το ύψος πωλήσεων & μάλιστα για ένα jazz άλμπουμ». «Η εμπορική επιτυχία του», όπως συμπλήρωσε, «φανερώνει ότι υπάρχει ένα μεγάλο κοινό που εκτιμά τις καλές δισκογραφικές κυκλοφορίες & μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να το τροφοδοτούμε».

Dimitris_Kalantzis quintet_anna_maria_antippa_2017_09_003_aponomy platineniou_diskou

Πλατινένιο δίσκο παρέλαβαν, εκτός από τα μέλη του Dimitris Kalantzis quintet, η Καμεράτα -Oρχήστρα των Φίλων της Μουσικής, ο μαέστρος Μίλτος Λογιάδης & ο ενορχηστρωτής των εγχόρδων Γιάννης Αντωνόπουλος.

Dimitris_Kalantzis quintet_anna_maria_antippa_2017_09_002_aponomy platineniou_diskou

Ακολούθησε η προγραμματισμένη συναυλία του Dimitris Kalantzis Quintet στον γεμάτο από κόσμο δροσερό Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ένα μουσικόφιλο κοινό που είχε έρθει για να απολαύσει live τις jazz εκτελέσεις αγαπημένων συνθέσεων του Μάνου Χατζιδάκι, που περιέχονται στον πλατινένιο δίσκο.

Dimitris_Kalantzis quintet_anna_maria_antippa_2017_09_001_aponomy platineniou_diskou

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here