Έχετε ακούσει το κομμάτι «Μεγάλη γιορτή» της Μαρίζας Ρίζου σε εκδοχή merenge; Ποιο πολύ γνωστό και αγαπημένο ελληνικό τραγούδι για τον έρωτα έχει διασκευαστεί σε σάλσα και θα το ακούσουμε στον Κήπο από τη Μάρθα Μορελεόν; Αυτές και πολλές ακόμα εκπλήξεις μας περιμένουν στον Κήπο της Πειραιώς 260, στις 6 Ιουνίου, στο μεγάλο λάτιν πάρτυ που στήνουν οι αγαπημένοι Apurimac.


Το εξαιρετικό γκρουπ Apurimac αποτελείται από Έλληνες και Λατινοαμερικάνους μουσικούς. Στα 35 χρόνια της πορείας τους ξεχώρισαν για την αφοσίωσή τους στη λάτιν μουσική και τις μοναδικές τους εμφανίσεις, έχοντας συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες, στη δισκογραφία και σε πάνω από χίλιες ζωντανές εμφανίσεις: Λ. Κηλαηδόνης, αδερφοί Κατσιμίχα, Π.Θαλασσινος, Β. Γερμανός, Γ. Νταλάρας, Β. Παπακωνσταντίνου, Λ. Μαχαιρίτσας, Δ. Τσακνής, Α. Ιωαννίδης, Μ. Πασχαλίδης, Χ. Θηβαίος, Al Dimeola, Mercedes Sosa, Ε. Πασπαλά.

Στην Πειραιώς 260 συμπράττουν με τη σπουδαία μεξικανή ερμηνεύτρια Μάρθα Μορελεόν και την τραγουδοποιό Μαρίζα Ρίζου, για να μας ταξιδέψουν μουσικά από την Βραζιλία στην Κούβα κι από κει στην Κολομβία και την Αργεντινή, με παραδοσιακά όργανα και ποικιλία ηχοχρωμάτων, και με το δυναμισμό του αφροκουβανικού ρυθμού της Καραϊβικής. Mambo, cha cha, bolero, rumba, salsa, bachata samba θα ξεσηκώσουν το κοινό! Μία βραδιά με πολλή μουσική, πολύ χορό και πολύ κέφι.

apurimac_rizou_moreleon_2018_05_002

Στη σκηνή της Πειραιώς θα εμφανιστούν:
Pedro Fabian (congas, τραγούδι), Τάκης Βαρελάς (μπάσο), Δημήτρης Καραγιάννης (σαξόφωνο), Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα), Σταύρος Λίνος (πιάνο), Μάκης Παπαγαβριήλ (τραγούδι-κρουστά), Daniel Armando (τραγούδι, κρουστά).
Martha Moreleon και Μαρίζα Ρίζου

Τρίτη 6 Ιουνίου
22:00

Πειραιώς 260 – Κήπος

Εισιτήρια από 8€, στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39), στο 210 3272000 και στο greekfestival.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here