Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Μια πολύ ιδιαίτερη συλλογή κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 25 Ιουνίου με το έντυπο “Κόκκινη καρφίτσα” της εφημερίδας “Αυγή”. Η Αρετή Κετιμέ, συμπληρώνοντας αισίως δεκαπέντε χρόνια από το πρώτο καλλιτεχνικό βήμα της στην ελληνική μουσική σκηνή, αποφάσισε να συλλέξει κάποιες από τις συμμετοχές της στη δισκογραφία αγαπημένων καλλιτεχνών και να τις συμπεριλάβει σε ένα συλλεκτικό CD, υπό τον τίτλο “Δύση και ανατολή”.

Areti ketime

“Η επιλογή ήταν δύσκολη, αφού κάθε τραγούδι και συνεργασία έχει ξεχωριστή σημασία για εμένα. Όμως, θεωρώ ότι διάλεξα κομμάτια αντιπροσωπευτικά, που αντικατοπτρίζουν την εξέλιξή μου σε αυτό το ταξίδι που λέγεται «μουσική»: Άλλωστε, θεωρώ πως αυτά τα χρόνια εξελίχθηκα και «ενηλικιώθηκα» μαζί σας. Σε αυτό ακριβώς το «ταξίδι» ήμασταν μαζί.  Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας την Σοφία Νάτσιου, τον Δημήτρη Καρρά, τον Ανδρέα Κατσιγιάννη, τον Διονύση Τσακνή, τον Shantel και όλους όσοι συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, ερμηνευτές, συνθέτες και στιχουργούς.

Επιπλέον, όμως, ευχαριστώ την εφημερίδα «Αυγή» και την «Κόκκινη Καρφίτσα» που μου δίνουν την ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί σας, μέσα από αυτό το CD.

Ας θυμηθούμε λοιπόν αυτά τα κομμάτια, που άλλωστε κυκλοφορούσαν «σκόρπια» σε διάφορους δίσκους, και ας ανανεώσουμε το ραντεβού μας για ακόμη περισσότερα στο μέλλον”.

Με αυτά τα λόγια, που δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook, η γλυκόλαλη Αρετή μας δίνει μια πρόγευση από τη νέα αυτή δουλειά, που αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here