Παντρεύοντας το κινηματογραφικό στοιχείο με τη σύγχρονη ελληνική και ξένη μουσική σκηνή, η Χριστίνα Γκόλια έχει ήδη θεμελιώσει την παρουσία της στα εγχώρια μουσικά δρώμενα και έχει αποκτήσει κοινό που την ακολουθεί πιστά στις live εμφανίσεις της.

Στο πλαίσιο της φρέσκιας συνεργασίας της με τη Final Touch, παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο “Ordinary Girl“.

Πρόκειται ένα δυναμικό τραγούδι σε ύφος jazz/blues με έντονες rock πινελιές, όπου η εξαιρετική ενορχήστρωση των Θύμιου Παπαδόπουλου και Δημήτρη Λάππα απογειώνεται από τη βελούδινη φωνή της καλλιτέχνιδος.

gkolia_cover_2015_04

Ένα συγκινητικό τραγούδι που μιλά για την προσγείωση στην καθημερινότητα και την αναζήτηση της εσωτερικής γαλήνης μέσα σε μια σκληρή πραγματικότητα.

Η μουσική και οι στίχοι υπογράφονται από τους Βρετανούς Nick Michaels και Tara London, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το εντυπωσιακό video clip με τις γαλάζιες χρωματικές αποχρώσεις που αντικατοπτρίζουν άριστα την “blues” διάθεση του τραγουδιού, κάθισε ο Σπύρος Καψίλης.

Κυκλοφορεί από τη Final Touch (distributed by Cobalt)

Λίγα λόγια για τη Χριστίνα Γκόλια
Η Χριστίνα Γκόλια γεννήθηκε στην Ελασσόνα Θεσσαλίας. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Βεάκη, ενώ παράλληλα σπούδασε φωνητική και τραγούδι. Η πορεία της σηματοδοτείται με σημαντικές συμμετοχές της στο θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, ωστόσο το τραγούδι είναι το μέσο έκφρασης που την κέρδισε. Νιώθει πως μέσα απ’ το τραγούδι «ταξιδεύει» και μας παίρνει συνεπιβάτες σε όλες αυτές τις ποικίλες διαδρομές, από τις λυρικές γειτονιές του Amado Mio, στη ρετρό διάθεση της Nancy Sinatra, της Rita Hayworth μα και της Σοφίας Βέμπο, έως και την σύγχρονη αγγλική γειτονιά της Imany. Μέσα απ’ το τραγούδι νιώθει πως μαγικά ξυπνάει την ελληνική ψυχή με τις νεράιδες και τα αερικά, αλλά και ανεβάζει τις θερμοκρασίες με την ένταση του rock. Απ’ το μουσικό αυτό οδοιπορικό της δεν λείπει το εγχώριο έντεχνο στοιχείο, αγκαλιά με βαλκανικές επιρροές, σε μια συνεύρεση που ενώνει το παλιό με το καινούργιο, την τρυφερότητα με τη σκληρότητα, τον νικητήριο έρωτα με τη μάχη του. Η συνεργασία της με τη Final Touch επιφυλάσσει πολλές μελλοντικές εκπλήξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here