Το 2014 ήταν, χωρίς αμφιβολία, η χρονιά της Δέσποινας Βανδή!

Η τηλεοπτική της παρουσία ως μία από τους 4 coaches στην κριτική επιτροπή του The Voice 1 στον ΑΝΤ1 έκλεψε τις εντυπώσεις και συζητήθηκε όσο καμία, με κατάληξη την τελική νίκη!

Παράλληλα, η μεγάλη της επιστροφή στη δισκογραφική εταιρία, με την οποία έχουν συνδεθεί οι μεγαλύτερες επιτυχίες της των τελευταίων 15 χρόνων, τη Heaven, σηματοδότησε την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου επιτυχιών!

Στην εκπνοή της χρονιάς, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, και η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά της κορυφαίας σταρ του τραγουδιού είναι έτοιμη να μας συνοδεύσει μουσικά στις γιορτινές μέρες!

2, 5 χρόνια μετά την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, το νέο album της Δέσποινας Βανδή είναι γεγονός!

Τίτλος του «Δε με σταμάτησες», με 10 μοναδικά τραγούδια που σφραγίζονται από την ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή!

Άλλωστε ένα μεγάλο δείγμα της νέας δουλειάς, μας είναι ήδη γνώριμο και με εξαιρετική επιτυχία. «Χάνω εσένα», «Καλημέρα», «Όλα αλλάζουν» και το πιο πρόσφατο «Κάνε κάτι», όλες οι νέες μεγάλες επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή είναι ΕΔΩ, αλλά και οι επόμενες που πολύ γρήγορα θα ανακαλύψουμε.

vandi_cover_2014_12

Το νέο album αποτελεί έναν δημιουργικό «χώρο» συνάντησης σπουδαίων συνθετών και στιχουργών που ορίζουν τον σύγχρονο ελληνικό δισκογραφικό χάρτη.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο Γιώργος Σαμπάνης, και ο Γιάννης Φρασέρης στις συνθέσεις, η Ελένη Γιαννατσούλια, η Όλγα Βλαχοπούλου, η Βίκυ Γεροθόδωρου, η Βάγια Καλαντζή, η Romy Papadea και ο Νίκος Μωραΐτης στους στίχους!

Η διεύθυνση παραγωγής είναι του Γιώργου Κυβέλου.

«Δε με σταμάτησες»: Ένα album που βρίσκει τη Δέσποινα Βανδή πιο ώριμη από ποτέ, σημείο εκκίνησης των νέων της μουσικών διαδρομών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here