Γράφει η Εβίτα Μπουρμά

Το πρώτο τεύχος της σειράς, το αγοράσαμε λίγο – πολύ δοκιμαστικά, να δούμε τι είναι. Μας είχε κινήσει την περιέργεια από την διαφήμιση, αφού στην παρουσίαση των τόμων της σειράς, είδαμε τα περισσότερα από τα αγαπημένα θέματα των παιδιών! Δεινόσαυροι, ηφαίστεια, πλανήτες.. Ποιος μικρούλης δεν θέλει να μάθει γι’αυτά!

anagnostika

Ήδη ανοίγοντας την συσκευασία, το περιεχόμενο ήταν εντυπωσιακό. Πέρα από τον βασικό τόμο της σειράς, υπήρχε cd και ένα ένθετο τεύχος με παιχνιδοσελίδες!

Το τεύχος των παιχνιδοσελίδων, περιέχει δραστηριότητες σχετικές με το θέμα της εβδομάδας. Δραστηριότητες που περιλαμβάνουν ζωγραφική και γράψιμό, σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας, για να καλύπτουν τα παιδιά όλων των ηλικιών, από 4 εως 8 ετών, στα οποία απευθύνεται η σειρά.

anagnostika_1

Το cd, περιλαμβάνει το βιβλίο σε μορφή e-Book, επιτρέποντας στο παιδί να κοιτάζει τις σελίδες, ακούγοντας παράλληλα το κείμενο από εκφωνητή. Ακόμα, υπάρχει αρχείο σε μορφή pdf, με τις παιχνιδοσελίδες, για να μπορούν να διασκεδάσουν μαθαίνοντας παραπάνω από ένα παιδιά, ή να ασχοληθεί ξανά και ξανά με όσες δραστηριότητες αγάπησε το παιδί μας, απλά εκτυπώνοντας τις!

anagnostika_5

Στο βιβλίο τώρα! Τα κείμενα είναι σε απλή γλώσσα, τα διάβασμα κυλάει ευχάριστα κι αν κρίνω από την συμπεριφορά του δικού μου μικρούλη, πετυχαίνουν τον στόχο της σειράς «να αγαπήσουμε το διάβασμα για πάντα!», αφού διαβάζουμε τον τόμο κάθε μέρα την εβδομάδα που κυκλοφορεί! Και ένα μυστικό για εμάς τους μεγάλους! Πόσοι δεν έχουμε δυσκολευτεί να εξηγήσουμε μια «δύσκολη» λέξη στα μικρά μας; Μέσα στα βιβλία, ξεπετάγονται απλές ερμηνείες των λέξεων, που σχεδόν όλα τα παιδάκια θα ρώταγαν!

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here