Με κριτήριο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των φίλων τους, ο Δημήτρης και η Ραλλία έχουν φτιάξει μια μουσική παράσταση συνδυάζοντας ήχους λαϊκούς, έντεχνους, παραδοσιακούς και σύγχρονους, με χρώμα ελληνικό αλλά και μη αναμενόμενες διασκευές που θα προκαλέσουν έκπληξη στο κοινό τους, όπως για παράδειγμα το «Παράξενο φως» ο τίτλος του ολοκαίνουργιου τραγουδιού σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική του Θάνου Μικρούτσικου με ερμηνευτή το Δημήτρη Μπάση.

Μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή που θα δημιουργήσει μοναδική παρεΐστικη ατμόσφαιρα, ένα πρόγραμμα με λαϊκό χαρακτήρα και με στόχο το κέφι για 4 Σάββατα (28/2, 7/3, 14/3 και 21/3) στο Ρυθμός Stage.

basis_christidou

Ο Δημήτρης Μπάσης, έχει χαρακτηριστεί μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών έχοντας αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι! Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος. Η ωριμότητα της φωνής του, η μοναδική του ερμηνεία, το πάθος αλλά και η αυθεντικότητά του υπόσχονται να μας χαρίσουν μεγάλες στιγμές!

Η Ραλλία Χρηστίδου μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και νέα δισκογραφική δουλειά από την Minos Emi συνδυάζοντας την τριπλή ιδιότητα της μουσικού-τραγουδοποιού-ερμηνεύτριας το φετινό χειμώνα θα μας φανερώσει μια διαφορετική πτυχή της αγάπης της για τη μουσική υπηρετώντας το λαϊκό τραγούδι στο πλευρό του Δημήτρη Μπάση.

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και τα 3 πρώτα Σάββατα του Μαρτίου | Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος στο μπαρ: 12€ με μπύρα ή κρασί

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here