Μετά από μία σειρά αγγλόφωνων singles –μεταξύ των οποίων η ραδιοφωνική επιτυχία «Flow»– και μια μακρά θητεία ως ιδρυτικό μέλος των Replete Brothers, ο «εργάτης» τραγουδοποιός Δημήτρης Παπαβομβολάκης αποφασίζει να ερμηνεύσει για πρώτη φορά ο ίδιος ελληνικό στίχο και εξομολογείται:
«Έχω μια φλόγα από παιδί».

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι, που κυκλοφορεί διαδικτυακά, ελεύθερα και αποκλειστικά από το κανάλι του Music Row Studio, αποτελεί προσωπική υπόθεση για το γνωστό και μη εξαιρετέο συνθέτη, τραγουδιστή και παραγωγό, ο οποίος υπογράφει τους στίχους, τη μουσική και την ενορχήστρωση, σε επιμέλεια παραγωγής του ίδιου και του αδελφού του –και μόνιμου «συνεργού» του– Αντώνη Παπαβομβολάκη.

Το «Έχω μια φλόγα από παιδί» ξεχωρίζει με την ιδιαιτερότητα και την ανυπόκριτη εσωτερική του δύναμη. Ατμοσφαιρικό, βιωματικό, ζεστό και δυνατό, το ολοκαίνουργιο αυτό τραγούδι του Δημήτρη Παπαβομβολάκη αποτελεί «εύφλεκτο υλικό»!

Ο ίδιος έχει παίξει και ηχογραφήσει τα περισσότερα από τα όργανα (κιθάρες, πιάνο, φλογέρα) στο Music Row Studio, ενώ στα φωνητικά και τα κρουστά δίνει το δικό της καλλιτεχνικό στίγμα η μοναδική Μαρία Παπαγεωργίου. Τις ηχογραφήσεις της Μαρίας Παπαγεωργίου, τη μίξη του τραγουδιού και το mastering υπογράφει ο Αντώνης Παπαβομβολάκης.

Artwork εξωφύλλου: D&D / Αυτοπροσωπογραφία: Δημήτρης Παπαβομβολάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here